MEDIA

Zowel de duurzame kunstbomen van Boommade, als het verhaal van Sophie Deckers, de oprichtster van Boommade, worden opgepikt door de pers.

Crowdfunding(cursus)

In de zomer van 2019 liep een crowdfunding voor Boommade. Deze campagne is – dankzij jullie (!) – succesvol afgesloten. Doel van de crowdfunding? Een stand op de Show Up woonbeurs bekostigen om de Boommades daar voor het eerst aan het grote publiek te laten zien. Afgelopen september was het dan zo ver: Boommade stond met eigen stand op de ShowUp beurs! 

Van het overige deel van het opgehaalde geld heeft Boommade bomen laten planten. Boommade heeft het uiteindelijke bomenaantal verdubbelt uit eigen zak. Opbrengst: 364 bomen! Brazilië is er 242 bomen rijker op geworden, en Ethiopië 122.

Na de succesvolle crowdfunding, is Sophie gevraagd om een online cursus te maken over hóe je een succesvolle crowdfunding opzet. Deze cursus is beschikbaar via Women Entrepreneur College: een platform voor ondernemende vrouwen. De cursus is nu verkrijgbaar voor 83 euro. Na de cursus kan je zelf aan de slag met je eigen crowdfunding!

crowdfunding Boommade Ulule kunstboom

Interview 

Een half jaar na het ontstaan van Boommade is Sophie uitgebreid geïnterviewd door Annelien Schuldink van Ivy Loise. Klik hier voor het volledige interview. In dit interview komt onder meer de carrièreswitch aan bod die Sophie Deckers maakte (“Van advocaat naar takkewijf“), hoe zij op het idee kwam om Boommade op te richten, hoe zij het ondernemerschap ervaart en nog veel meer. Lijkt het jou ook interessant om Sophie te interviewen? Neem gerust contact op.

Pers

Ben jij interieurblogger of werkzaam bij een (interieur)tijdschrift of tv-programma? En lijkt het je verfrissend om iets over Boommade en haar duurzame kunstbomen te schrijven of vertellen? Neem dan gerust contact op. Bij interesse staat er een persbericht voor je klaar met het verhaal achter Boommade, inclusief mooie foto’s en sfeerimpressies van de bomen.

Boommade in de Telegraaf van 8 december 2018 – gespot in het huis van Melissa Kant: 

Boommade bij Eigen Huis en Tuin – gespot in het huis van Manieke Versluis (aflevering 27, 2 maart 2019):

duurzame kunstbomen

Influencers, bloggers & start-ups 

Boommade werkt regelmatig samen met (interieur)bloggers en influencers, en dan voornamelijk met Instagram influencers met een prachtig huis (in welke stijl dan ook). Boommade werkt graag samen met influencers die:

 • oprechte interesse hebben in de duurzame kunstbomen van Boommade;
 • een trouwe en echte achterban aan volgers hebben met liefde voor interieur;
 • bezig zijn met duurzaamheid en
 • foto’s plaatsen van hoge kwaliteit.

Voldoe jij aan bovenstaande criteria? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Boommade heeft reeds samengewerkt met de volgende Instagram-influencers:

 • @Jellinadetmar;
 • @StijlInge;
 • @Interieur_huisjekant;
 • @Manieke;
 • @Thathomepage – zie ook haar blog over (onder meer) de bloesemtak van Boommade;
 • @Instarieur – zie ook hun blog over Boommade
 • @Kleinbedrijfje – zie ook hun blog over Boommade en
 • @De.interieur.adviseurs.

Naast samenwerkingen met interieur influencers, staat Boommade er ook voor open om samen te werken met andere (duurzame) start-ups/bedrijven. Inmiddels heeft Boommade een trouwe en echte achterban aan volgers (+4500) op Instagram aan wie Boommade graag duurzame en leuke (interieur)tips geeft. Denk jij dat Boommade iets voor jouw bedrijf kan betekenen? En dat jullie achterban wellicht interesse zou hebben in de interieurbomen van Boommade? Dan kunnen wij elkaar vast verder helpen!

Boommade heeft samengewerkt met de volgende bedrijven:

 • Vegan Food Amsterdam – lees ook hun blog over Boommade.

Sophie boeken als spreker

Sophie vindt het leuk om anderen te vertellen over hoe het is om te ondernemen. Maar ook over je hart volgen en het niet-gebaande-pad kiezen. Dus mocht je een evenement gaan organiseren waar deze onderwerpen aan bod komen, neem gerust contact op.

Sophie als spreker op een event van Studentflex:

Sophie (oranje jurk) wint de eerste (jury)prijs bij het pitch event van Women Entrepreneur College:

0

Your Cart