PERS & SAMENWERK(ING)EN

Zowel de duurzame kunstbomen van Boommade, als het verhaal van Sophie Deckers, de oprichter van Boommade, worden opgepikt de door media.

binnenboom binnen boom interieur boomboommade duurzame kunstboom interieurboom boommade ficus lyrata kunst vijgenboom kunst boompje blog

Crowdfunding (Boommade helpen met het kopen van een binnen boom)

In de zomer van 2019 liep een crowdfunding voor Boommade. In ruil voor een bijdrage kreeg de funder een binnen boom of andere tegenprestatie.

Boommade rondde deze crowdfundingscampagne succesvol af. Het doel van de crowdfunding was tweeledig. Het opgehaalde geld is (1) gebruikt om zo veel mogelijk bomen te planten en (2) om Boommade op de kaart te zetten. Van het opgehaalde crowdfundingsgeld liet Boommade 364 bomen planten. Brazilië is er 242 bomen rijker op geworden, en Ethiopië 122! 

Sophie pitcht Boommade voor publiek en jury. Boommade wint daarbij de juryprijs en ontvangt de tweede prijs van het publiek: 

ShowUp

Dankzij de geslaagde crowdfunding stond Boommade met eigen stand op de Show Up woonbeurs. Op deze beurs liet Boommade haar duurzame kunstbomen voor het eerst aan het grote publiek zien. Ook was een Boommade te bewonderen bij de TrendStand van Buro Jantrendman.

Online interviews en blogs

Een half jaar na het ontstaan van Boommade is Sophie uitgebreid geïnterviewd door Annelien Schuldink van Ivy Loise. In dit interview komt onder meer de carrièreswitch aan bod die Sophie maakte (“Van advocaat naar takkewijf“). Maar ook hoe zij op het idee kwam om een binnenboom te maken, vervolgens Boommade oprichtte en hoe zij het ondernemerschap ervaart. 

Inmiddels zijn meerdere blogs gelezen over Boommade. Lees bijvoorbeeld de blog over Boommade van Instarieur, Kleinbedrijfje, SQIQ en Vegan Food Amsterdam.

Krant & TV

Boommade is gezien in de krant en op televisie. Een binnen boom van Boommade stond in december 2018 in de Telegraaf in het huis van Melissa Kant. Daarnaast was een binnenboom van Boommade te zien bij Eigen Huis en Tuin. Daar stond een Boommade in het huis van Manieke Versluis (aflevering 27, 2 maart 2019).

Samenwerken

Boommade werkt graag samen met (interieur) influencers en andere (duurzame) bedrijven. Samenwerken kan twee kanten op werken. Influencers en bloggers kunnen Boommade promoten. Maar Boommade kan hetzelfde voor jou(w bedrijf) doen. Zo heeft Boommade een blog en een trouwe achterban aan volgers (+5200) op Instagram. Boommade deelt graag duurzame en leuke interieurtips op haar kanalen. 

Denk jij dat Boommade iets voor jou(w bedrijf) kan betekenen? En dat jouw achterban interesse heeft in het kopen van een binnen boom? Dan kunnen wij elkaar vast verder helpen! Neem je contact op?

Een binnen boom kopen?

Bekijk hier onze huidige selectie of laat je inspireren door ons lookbook.

0

Your Cart