De kunstbomen van Boommades zijn op aanvraag te huur. Geef jij (of jouw bedrijf) binnenkort een feest of organiseer je een bijzonder event waar mooie, sfeerverhogende bomen niet zouden misstaan? Maar zijn de interieurbomen daarna niet meer nodig? Dan is het duurzamer én voordeliger om de kunstbomen te huren.

kunstbomen huren kunstboom huren mooie interieurboom boom voor binnen duurzame boom huren feest boommade

Kunstbomen huren voor een bijzonder event

Bomen huren bij Boommade kan wanneer de voorraad daartoe strekt. De voorraad én de collectie van Boommade verandert regelmatig. Neem daarom bij interesse in het huren van een of meer kunstbomen gerust even contact op. Dan bespreken we vrijblijvend de mogelijkheden en een passende prijs.

Het vervoer van de interieurbomen bij verhuur

Indien gewenst, kan Boommade het vervoer van a tot z van de bomen uit handen nemen. Boommade brengt de bomen dan naar het event, zet de bomen op de gewenste plek(ken) en haalt de bomen later weer op.  

Liever zelf het vervoer van de bomen regelen? De kunstbomen van Boommade staan in de Boommade werkplaats te Rotterdam. Daar kunnen de bomen opgehaald worden en later weer worden ingeleverd.   

“Wij huurden voor een groot diner in een industriele hal een vijftal zeer mooie, grote bomen bij Boommade. De kunstbomen brachten rust tegenover al het staal, aanrader!” – Rukus de Jong, Smokey Goodness