ABOUT

Benieuwd naar het verhaal, idee en de persoon achter Boommade? Ik – “treeEO” Sophie Deckers – vertel je er graag meer over!

sophie deckers boommade stoppen in de advocatuur

Direct een boom voor in huis of op kantoor shoppen? Bekijk hier de huidige collectie kunstbomen en hier het Lookbook van de grote kunstbomen die Boommade eerder maakte. Een kunstboom op maat laten maken? Lees hier hoe het bestelproces werkt.

Een boom in huis: het ontstaan van Boommade

Boommade is ontstaan vanuit liefde voor de natuur, bomen, interieur en creativiteit. Toen ik zicht kreeg op een “grote-mensen-huis” wilde ik een grote boom in huis hebben. Niet alleen omdat ik groen en bomen mooi vind, maar ook omdat de natuur een positieve invloed op ons heeft. Uit onderzoek blijkt dat alleen al het kijken naar (plaatjes van) bomen ons tot rust laat komen!

stoppen als advocaat stagiaire stoppen met de advocatuur

Ik ging op zoek naar bomen die het binnen zouden kunnen overleven. Maar deze zoektocht leverde geen succes op. Daarom besloot ik op zoek te gaan naar stijlvolle alternatieven. Maar de kunstbomen die ik zag, vond ik niet mooi (genoeg). Hierom ging ik zelf aan de slag met het maken van een interieurboom. Gewoon, als probeersel. In eerste instantie dus puur voor mijzelf en mijn vriend.

Toen ik op Facebook een melding kreeg dat het Internationale vrouwendag was, besloot ik spontaan mijn gemaakte interieurboom op Facebook te plaatsen. De boom viel in de smaak, hij was vrijwel direct verkocht. Op dat moment wist ik: ik ben niet de enige die een boom in huis wil. Ik besloot door te gaan met Boommade en mijn interieurbomen te perfectioneren.

2020 boommade duurzame kunstboom boom binnen boom in huis kantoorboom kopen kunstbomenSmart Sustainable Sisley Award Boommade marie claire Sophie Deckers crowdfunding opzetten bedrijf starten startkapitaal stoppen advocatuur stoppen als advocaat stagiair
foto van mij in het tijdschrift Marie Claire, oktober 2020

Meer over mij

Ik, Sophie Deckers (1992), ben de oprichter van Boommade. Ik ben geboren en getogen in Rotterdam, heb rechten gestudeerd in Groningen (LL.B. European Law School en LL.M. Ondernemingsrecht) en woon sinds 2015 in Amsterdam. Tegenwoordig pendel ik heen en weer tussen Amsterdam en Rotterdam, aangezien de werkplaats van Boommade in Rotterdam is. Onder ‘werkplaats’ versta ik de garage van mijn ouderlijke huis. Mijn bomen zijn dus echt homemade.

sophie deckers boommade AD
foto van mij in het AD, gemaakt door Frank de Roo

In 2018 heb ik Boommade opgericht. Voor Boommade was ik een jaar werkzaam als arbeidsrecht advocaat. En weer daarvoor heb ik allerlei juridische stages gelopen. Met Boommade ben ik een volledig andere weg in geslagen. En van die keuze heb ik absoluut geen spijt! Op dit moment geniet ik zo veel mogelijk van de vrijheid, de creativiteit en de afwisseling die Boommade mij biedt. 

sophie deckers boommade kunst paradijsvogelplant kunst strelitziagrote kunst plant kopen grote kunst planten kopen

Om op de hoogte te blijven van mijn avonturen in het ondernemerschap ben ik te volgen op Instagram. Via social media geef ik mijn volgers een kijkje achter de schermen en deel ik van alles over mijn dagelijks leven. Zo neem ik mijn volgers “mee” naar het bos of vraag ik hun mening over – bijvoorbeeld – mijn logo. Ook deel ik via social media mijn winacties, aanbiedingen en nieuwste interieurbomen. Alvast ontzettend bedankt voor je interesse! Elke volger en like helpt Boommade aan meer naamsbekendheid.

Meer weten over mij? Stuur me gerust een mailtje of bekijk nog even deze pagina.

kunstbomen boom in huis interieur boom

Interesse in een boom voor in huis of op kantoor?

Wil jij ook een boom in huis of op kantoor? Mijn bomen voor binnen zijn direct te bestellen via de webshop. De grotere kunstbomen maak ik meestal op maat voor klanten. Bekijk het lookbook ter inspiratie.

Wil je de bomen liever eerst in het echt zien? Wees welkom om langs te komen bij de Boommade werkplaats te Rotterdam. Maak een afspraak via dit formulier. Dan stuur ik je het adres van mijn werkplaats toe.

kunst olijfboom groot kunstboom op mat kunstbomen groot laten maken binnen bomen interieurboom

Mij boeken als spreker

Ik vind het leuk om anderen te vertellen over hoe het is om te ondernemen. Maar ook over je hart volgen en het niet-gebaande-pad kiezen. Ik geef hier op aanvraag webinars of praatjes over. Voor het platform van The Hospitalitist hostte ik eerder webinars met het onderwerp: “Volg je hart en vind of creeër de baan die bij jou past“. Dus mocht je een evenement gaan organiseren waar deze onderwerpen aan bod komen: neem gerust vrijblijvend contact op.

Ik als spreker op een event van Women Entrepreneur College (links) en Studentflex (rechts):

Laat mij jóu helpen met jouw (toekomstige) bloeiende bedrijf!

Naast bomen maken en creatief bezig zijn, word ik ook heel blij van ondernemen. Ik kom niet uit een ondernemersgezin en had – toen ik begon met ondernemen – geen ondernemende vrienden. Kiezen voor het ondernemerschap was dan ook een grote stap voor mij destijds.

Om te “leren” ondernemen heb ik mijzelf veel aangeleerd. Daarnaast heb ik ook veel tijd en geld geïnvesteerd in meerdere coaching programmas. Na meer dan vier jaar ondernemerschap en het opzetten van een goedlopend bedrijf, wil ik mijn kennis delen met jou. Omdat ik vind dat nog véél te weinig vrouwen de stap naar (fulltime) ondernemen durven te zetten.

Dus, zou jij ook wel de stap willen zetten naar een eigen bedrijf? En heb je interesse in mijn kennis en hulp? Dan is mijn online training “Bouw een bloeiend bedrijf” wellicht iets voor jou. Binnen 10 weken een eigen bedrijf!

Bekijk voor meer informatie mijn andere website: www.sophiedeckers.nl en volg me op mijn persoonlijke Instagram account voor ondernemerstips en tricks.

0

Je winkelwagen