About Boommade

Ik wil meer weten over sophie, de oprichter van boommade
interieur boom boommade lelieboom in huis binnen boom kunstboom duurzame boom in huis nep boom binnen binnenboom

Meer over Boommade

Ben jij op zoek naar een boom in huis of op kantoor? En ben je nieuw bij Boommade? Of zie je door de bomen het bos niet?

Boommade maakt je graag wegwijs!

Een ‘Boommade’ is een homemade interieurboom die niet dood gaat. Dankzij de creaties van Boommade kan je ook binnen genieten van het natuurgevoel (onderhoudsvrij!). Het is Boommade’s missie om mens en natuur weer dichter bij elkaar te brengen. 

Boommade biedt standaard producten aan en kunstbomen op maat.

Wat is een Boommade?

Een Boommade (“homemade interieurboom”) is gemaakt van een echte, gedroogde stam of tak van een omgevallen boom. Boommade brengt deze stammen en takken optisch weer tot leven. Dat doet Boommade met behulp van natuurgetrouwe kunstbladeren (en bloemen). De grote kunstbomen maken wij veelal op maat voor onze klanten. Alle Boommades zijn uniek.

De stam van een Boommade staat in een betonnen voet. Dit geeft de boom een stoere en moderne look. Door de combinatie van de echte stam met hoge kwaliteit kunstbladeren is een Boommade amper van een echte boom te onderscheiden.

Omdat Boommade duurzaam wil opereren, gebruikt Boommade stammen en takken van omgevallen bomen uit Nederlandse bossen of parken. Die stammen hebben geen wortels meer. Een Boommade groeit dus niet en heeft geen onderhoud (water of zonlicht) nodig. Boommade behandelt de stammen tegen eventueel ongedierte.

kunst olijfboom binnen kunst bomen boom woonkamer boom voor binnen kunstbomen binnen bomen

Voor wie is Boommade?

Boommade levert aan bedrijven en particulieren. Boommade is voor jou als je op zoek bent naar (een) unieke eyecatcher(s) om jouw ruimte nog meer tot leven te brengen.

Ook zijn onze interieurbomen voor jou als jij binnen wil genieten van het natuurgevoel, maar niet de tijd – of een geschikte zonnige plek – hebt om echte bomen of planten te verzorgen.

Boommade biedt een zeer natuurgetrouwe oplossing. Onze Boommades zijn natuurgetrouw door het gebruik van echte stammen, en de liefde en precisie die in elke boom wordt gestopt.

Standaard collectie vs kunstbomen op maat

Alhoewel Boommade een webshop met standaard producten heeft, maakt Boommade met name grote kunstbomen op maat. Onze Boommades kennen verschillende afmetingen (klein en groot) en soorten. Denk aan kunst olijfbomen, magnoliabomen, bloesembomen, groene bomen, gekleurde palmbomen… alles is mogelijk!

Laat je inspireren door de eerder gemaakte interieurbomen in het lookbook. Of lees hier meer over het bestelproces van een op maat gemaakte kunstboom. Liever direct contact opnemen met Boommade? Dat kan hier.

binnen boom kopen binnenboom kopen kunst olijfboom groot

Interieurbeplanting, groenstyling en kunstbomen op maat

Op zoek naar een totaaloplossing voor jouw kantoor, restaurant of hotel? Met de onze eyecatchers creëer je van jouw werkomgeving een plek die rust en inspiratie uitstraalt. Boommade maakt graag kunstbomen die aansluiten bij hetgeen jouw bedrijf wil uitstralen.

Bedrijven als KPN, The Student Hotel, Stories Space en MOOOI kozen ook voor Boommade.

Boommade denkt graag mee en kan bij jouw kantoor langskomen, alvorens een vrijblijvend advies te geven. Boommade luistert, adviseert, ontwerpt én levert de producten. Wel zo makkelijk!

Neem contact met ons op of lees meer over onze werkwijze.

Een ode aan de boom

Boommade is een ode aan de boom. Voor elk product dat jij aanschaft bij Boommade, laat Boommade een echte boom planten. Zo maken we samen niet alleen jouw interieur mooier, maar ook de wereld. Ook blogt Boommade over bomen, duurzaamheid, ondernemerschap en interieur.

grote groene kunstbomen kunst bomen voor binnen interieurbeplanting kunstbomen op maat interieurbeplanting groen styling

Wil jij een boom in huis of op kantoor? Bekijk dan snel onze webshop en ons lookbook.

Meer over Sophie

Benieuwd naar het verhaal, idee en de persoon achter Boommade? Ik – “treeEO” Sophie Deckers – vertel je er graag meer over!

Boommade is ontstaan vanuit liefde voor de natuur, bomen, interieur en creativiteit. Toen ik zicht kreeg op een “grote-mensen-huis” wilde ik een grote boom in huis hebben. Niet alleen omdat ik groen en bomen mooi vind, maar ook omdat de natuur een positieve invloed op ons heeft. Uit onderzoek blijkt dat alleen al het kijken naar (plaatjes van) bomen ons tot rust laat komen!

MIjn eigen zoektocht naar een boom voor in huis

Ik ging op zoek naar bomen die het binnen zouden kunnen overleven. Maar deze zoektocht leverde geen succes op. Daarom besloot ik op zoek te gaan naar stijlvolle alternatieven. Maar de kunstbomen die ik zag, vond ik niet mooi (genoeg). Hierom ging ik zelf aan de slag met het maken van een interieurboom. Gewoon, als probeersel. In eerste instantie dus puur voor mijzelf en mijn vriend (inmiddels man).

Toen ik op Facebook een melding kreeg dat het Internationale vrouwendag was, besloot ik spontaan mijn gemaakte interieurboom op Facebook te plaatsen. De boom viel in de smaak, hij was vrijwel direct verkocht. Op dat moment wist ik: ik ben niet de enige die een boom in huis wil. Ik besloot door te gaan met Boommade en mijn interieurbomen te perfectioneren.

sophie deckers boommade stoppen in de advocatuur

Meer over mij

Ik, Sophie Deckers (1992), ben de oprichter van Boommade. Ik ben geboren en getogen in Rotterdam, heb rechten gestudeerd in Groningen (LL.B. European Law School en LL.M. Ondernemingsrecht) en woon sinds 2015 in Amsterdam. Sinds de oprichting van Boommade pendel ik heen en weer tussen Amsterdam en Rotterdam, aangezien de werkplaats van Boommade in Rotterdam is. Onder ‘werkplaats’ versta ik de garage van mijn ouderlijke huis. Mijn bomen zijn dus echt homemade.

Naast liefde voor ondernemen en bomen maken, maak je mij heel blij met een yoga les, een mooie, avontuurlijke reis, de zon, honden (ik heb zelf een hond uit Griekenland geadopteerd) en lekker vegetarisch eten!

Voor Boommade was ik iets langer dan een jaar werkzaam als arbeidsrecht advocaat. Met Boommade ben ik een volledig andere weg in geslagen. En van die keuze heb ik absoluut geen spijt! Op dit moment geniet ik zo veel mogelijk van de vrijheid, de creativiteit en de afwisseling die Boommade mij biedt. 

 

Mijn andere bedrijf

Naast Boommade, help ik anderen die de droom hebben om te ondernemen. In mijn uitgebreide online training geef ik hen alle informatie die zij nodig hebben om snel een stevig bedrijf op te richten. Als ik dit programma zelf gevolgd had, was mijn bedrijf nog veel sneller (én moeitelozer) gegroeid. 

Mijn online programma is voor ondernemers (to be) die meteen góed willen beginnen. De belofte is een bloeiend bedrijf binnen 10 weken! Mijn hart gaat sneller kloppen van hoogopgeleide vrouwen die een bedrijfsidee hebben dat de wereld – op wat voor manier dan ook – een stukje mooier maakt.   

sophie deckers boommade AD kunstboom of echte boom

Foto van mij in de Boommade werkplaats – gemaakt voor het AD Rotterdam

Blijf op de hoogte!

Om op de hoogte te blijven van mijn avonturen is Boommade te volgen op Instagram. Via social media geef ik mijn volgers een kijkje achter de schermen en deel ik van alles over mijn dagelijks leven. Zo neem ik mijn volgers “mee” naar het bos of vraag ik hun mening over mijn creaties. Ook deel ik via social media mijn winacties, aanbiedingen en nieuwste interieurbomen. Alvast ontzettend bedankt voor je interesse! Elke volger en like helpt Boommade aan meer naamsbekendheid.

Op mijn persoonlijke Instagram account deel ik vooral ondernemerstips voor andere ondernemers (to be).