ABOUT

Benieuwd naar het verhaal, idee en de persoon achter Boommade? Ik – “treeEO” Sophie Deckers – vertel je er graag meer over!

duurzame kunstboom boom binnen boom in huis kantoorboom kopen kunstbomenSmart Sustainable Sisley Award Boommade marie claire Sophie Deckers crowdfunding opzetten bedrijf starten startkapitaal
foto van mij in het tijdschrift Marie Claire, oktober 2020

Direct een boom voor in huis of op kantoor shoppen? Bekijk hier de huidige collectie kunstbomen, en hier de grote kunstbomen die Boommade al eerder maakte. Een kunstboom op maat laten maken? Lees hier hoe het bestelproces werkt.

Een boom in huis: het ontstaan van Boommade

Boommade is ontstaan vanuit liefde voor de natuur, bomen, interieur en creativiteit. Toen ik zicht kreeg op een “grote-mensen-huis” wilde ik een grote boom in huis hebben. Niet alleen omdat ik groen en bomen mooi vind, maar ook omdat de natuur een positieve invloed op ons heeft. Uit onderzoek blijkt dat alleen al het kijken naar (plaatjes van) bomen ons tot rust laat komen!

foto: Frank de Roo (AD)

Omdat het gebrek aan zonlicht in Nederland helaas geen ideale situatie bood voor een echte boom in huis, besloot ik op zoek te gaan naar stijlvolle alternatieven. Maar de kunstbomen die ik zag, vond ik niet mooi (genoeg). Hierom ben ik zelf aan de slag gegaan met het maken van een interieurboom. In eerste instantie dus puur voor mijzelf en mijn vriend.

Meer over Sophie

Ik, Sophie Deckers (28), ben de oprichter van Boommade. Ik ben geboren en getogen in Rotterdam, heb rechten gestudeerd in Groningen (LL.B. European Law School en LL.M. Ondernemingsrecht) en woon sinds 2015 in Amsterdam. Tegenwoordig pendel ik heen en weer tussen Amsterdam en Rotterdam, aangezien de werkplaats van Boommade in Rotterdam is. Onder ‘werkplaats’ versta ik de garage van mijn ouderlijke huis. Mijn bomen zijn dus echt homemade.

crowdfunding cursus boom binnen kunstbomen bloesemboom grote boom binnen interieur thuis huis kunst palmboom bloesemboom magnoliaboom siertak betonnen voet boom in huis binnenboom homemade bomen
foto: Sophie Oelrich

In 2018 heb ik Boommade opgericht. Voor Boommade was ik een jaar werkzaam als arbeidsrecht advocaat. En weer daarvoor heb ik allerlei juridische stages gelopen. Met Boommade ben ik een volledig andere weg in geslagen. En van die keuze heb ik absoluut geen spijt! Op dit moment geniet ik zo veel mogelijk van de vrijheid, de creativiteit en de afwisseling die Boommade mij biedt. 

Om op de hoogte te blijven van mijn avonturen in het ondernemerschap ben ik te volgen op Instagram & Facebook. Via social media geef ik mijn volgers een kijkje achter de schermen en deel ik van alles over mijn dagelijks leven. Zo neem ik mijn volgers “mee” naar het bos of vraag ik hun mening over – bijvoorbeeld – mijn logo. Ook deel ik via social media mijn winacties, aanbiedingen en nieuwste interieurbomen. Alvast ontzettend bedankt voor je interesse! Elke volger en like helpt Boommade aan meer naamsbekendheid.

Meer weten over mij? Stuur me gerust een mailtje of bekijk nog even deze pagina.

Interesse in een boom voor in huis of op kantoor?

kunstboom grote kunstplant interieurplant interieurboom

Wil jij ook een boom in huis of op kantoor? Mijn binnen bomen zijn direct te bestellen via de webshop. De grotere kunstbomen maak ik meestal op maat. Bekijk het lookbook ter inspiratie.

Wil je de bomen liever eerst in het echt zien? Wees welkom om langs te komen bij de Boommade werkplaats te Rotterdam. Maak een afspraak via dit formulier. Dan stuur ik je het adres van mijn werkplaats toe.

Sophie boeken als spreker

Ik vind het leuk om anderen te vertellen over hoe het is om te ondernemen. Maar ook over je hart volgen en het niet-gebaande-pad kiezen. Dus mocht je een evenement gaan organiseren waar deze onderwerpen aan bod komen: neem gerust contact op.

Ik als spreker op een event van Studentflex en Women Entrepreneur College:

0

Je winkelwagen