Kunstbomen op kantoor: de voordelen

kunst olijfboom kopen mooie kunstbomen kantoor

Redenen om te kiezen voor kunstbomen op kantoor

Er zijn verschillende redenen waarom u zou kunnen kiezen voor kunstbomen voor op kantoor:

#1 Kunstbomen hebben weinig onderhoud nodig

Kunstbomen hebben weinig tot geen onderhoud nodig, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het water geven, bemesten of snoeien van de boom. Dit kan handig zijn als u geen groene vingers hebt of als u niet veel tijd hebt om voor een echte boom te zorgen.

#2 Kunstbomen zijn uiteindelijk kostenbesparend

Hoewel kunstbomen meestal een hogere aanschafprijs hebben dan echte bomen, kunnen ze op de lange termijn kosteneffectiever zijn. U hoeft immers geen geld uit te geven aan het vervangen van een dode boom of aan het onderhoud ervan.

#3 Kunstbomen zijn allergievriendelijk en dus collegiaal

Sommige mensen hebben last van allergieën voor pollen en andere allergenen die vrijkomen door echte bomen. Een kunstboom kan dan een goede keuze zijn omdat deze geen allergenen verspreidt.

#4 Kiezen voor kunstbomen is een duurzame keuze

Kunstbomen gaan meestal veel langer mee dan echte bomen en kunnen jarenlang worden gebruikt zonder dat ze moeten worden vervangen. Hierdoor kan het gebruik van een kunstboom een duurzamere keuze zijn voor het milieu. Als u kiest voor een kunstboom van Boommade, draagt u ook nog eens bij aan het planten van nieuwe bomen.

#5 De aanpasbaarheid van kunstbomen is een voordeel

Kunstbomen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en stijlen, waardoor u een boom kunt kiezen die past bij de uitstraling van uw kantoor. Wij maken onze Boommades – homemade interieurbomen – allemaal met de hand. Hierdoor kunnen wij de bomen geheel aanpassen aan uw wensen!

#6 Kunstbomen op kantoor nemen minder (groei)ruimte in dan echte bomen en planten

Houd er rekening mee dat echte bomen meer ruimte nodig hebben dan kunstbomen, zowel voor de boom zelf als voor de wortels en de pot. Als u beperkte ruimte heeft in uw kantoor, kan een kunstboom een betere optie zijn.

Conclusie

Kortom, als u op zoek bent naar een boom die weinig onderhoud nodig heeft, kostenbesparend, allergievriendelijk, duurzaam, passend en aanpasbaar is, dan kunnen kunstbomen een goede optie zijn voor uw kantoor.

Bekijk onze natuurgetrouwe kunstbomen

Vragen over onze kunstbomen voor op kantoor?

Wij maken in kunstbomen in alle soorten en maten. Wilt u een aanvraag doen? Of heeft u vragen over onze bomen? Stuur ons een mail of een bericht op Instagram. We komen zo snel mogelijk bij u terug.

groene kunstboom groot binnen kunstbomen kantoor
0

Je winkelwagen