Lookbook

Interesse in het kopen van een binnenboom? Laat je inspireren door de reeds gemaakte Boommades in ons > LOOKBOOK <

grote olijfboom kunst olijfboom binnen binnen boom kopen

Bestelproces: het kopen van een binnenboom

Benieuwd hoe het bestelproces bij Boommade precies werkt? Boommade legt het hier uit. Benieuwd naar het gezicht achter Boommade? Dat is dezelfde persoon die met veel liefde en aandacht jouw toekomstige kunstboom zal maken.

Ervaringen van klanten die een op maat gemaakte binnenboom bestelden

Een op maat gemaakt product bestellen kan spannend zijn. Hierom betaal je bij Boommade pas achteraf: als de kunstboom helemaal naar wens is. Benieuwd naar de ervaringen van klanten die een grote boom op maat bestelden? Lees hun ervaringen hier.

Andere (groen-)aanvragen

Naast interieurbomen, maakt Boommade ook andere producten op maat. Indien jij niet op zoek bent naar een kunstboom, maar een andere (groen)wens hebt voor in jouw interieur, schroom ook dan niet om vrijblijvend contact op te nemen.

De kunstbomen in het echt bekijken

Liever eerst de kunstbomen in het echt bekijken voordat je overgaat tot bestelling? Dan kan, op aanvraag en afpraak, in de Boommade werkplaats te Rotterdam. 

Vragen of opmerkingen over het kopen van een binnenboom?

Boommade hoort het graag! Stuur een mail naar info@boommade.nl of vul het contactformulier in.

Meer bomeninspiratie

Bekijk voor meer bomeninspiratie eens op de Instagram van Boommade. Op de Instagram van Boommade staan allerlei foto’s die klanten deelden van hun Boommade in huis of op kantoor. Je vindt hun foto’s onder het hoogtepunt “klanten”.