LOOKBOOK

Interesse in het kopen van een binnenboom? Laat je inspireren door de reeds gemaakte maxi en midi Boommades in het > LOOKBOOK <

kunst olijfboom groot kunstboom op mat kunstbomen groot laten maken binnen bomen interieurboom

Een (op maat gemaakte) binnenboom kopen

Boommade verkoopt kunstbomen via de webshop. In de webshop staan de bomen die al gemaakt zijn. Deze bomen zijn direct leverbaar. Wil je liever een andere binnenboom kopen? Dat kan! Boommade maakt de meeste grotere kunstbomen op aanvraag.

Prijs van de binnenboom

  • Maxi Boommades (hoger dan 1.80m) worden op maat gemaakt vanaf € 395/477 exclusief/inclusief BTW.
  • Midi Boommades (rond de 1.30m hoog) worden op maat gemaakt vanaf € 207/249 exclusief/inclusief BTW.

Een ander formaat boom in gedachten? Boommade maakt graag jouw ideale binnenboom op maat. Geef vrijblijvend je wensen door, dan komt Boommade zo snel mogelijk bij je terug.

Bestelproces: het kopen van een binnenboom

Benieuwd hoe het bestelproces bij Boommade precies werkt? Boommade legt het hier uit. Benieuwd naar het gezicht achter Boommade? Dat is dezelfde persoon die met veel liefde en aandacht jouw toekomstige kunstboom zal maken.

Ervaringen van klanten die een op maat gemaakte binnenboom bestelden

Een op maat gemaakt product bestellen kan spannend zijn. Hierom betaal je bij Boommade pas achteraf: als de kunstboom helemaal naar wens is. Benieuwd naar de ervaringen van klanten die een grote boom op maat bestelden? Lees hun ervaringen hier.

Andere (groen-)aanvragen

Naast interieurbomen, maakt Boommade ook andere producten op maat. Indien jij niet op zoek bent naar een kunstboom, maar een andere (groen)wens hebt voor in jouw interieur, schroom ook dan niet om vrijblijvend contact op te nemen. Er is ontzettend veel mogelijk en Boommade denkt graag mee.

De kunstbomen in het echt bekijken

Liever eerst de kunstbomen in het echt bekijken voordat je overgaat tot bestelling? Dan kan in enkele winkels of, op aanvraag, in de Boommade werkplaats te Rotterdam. Bij interesse stuurt Boommade je het adres toe.

Vragen of opmerkingen over het kopen van een binnenboom?

Boommade hoort het graag! Stuur een mail naar info@boommade.nl of vul het contactformulier in.

Meer bomeninspiratie

Bekijk voor meer bomeninspiratie eens op de Instagram van Boommade. Op de Instagram van Boommade staan allerlei foto’s die klanten deelden van hun Boommade in huis of op kantoor. Je vindt hun foto’s onder het hoogtepunt “klanten”. Naast Instagram heeft Boommade ook een – minder actief – Facebook en Pinterest account.

0

Je winkelwagen