WERKWIJZE

Shop een reeds gemaakte boom voor binnen of laat jouw ideale interieurboom op maat maken.

boom voor binnen kunstboom in huis sierboom boom voor binnen interieurboom groene boom in huis interieurboom boom voor binnen bloesemboom neppe olijfboom onderhoudsvrij duurzame kunstbomen bomen voor in huis en binnen magnoliaboom magnoliabomen kunsttakken boommade

Wat is een Boommade?

Boommade staat voor homemade interieurboom. Een Boommade bestaat uit een echte, gedroogde, stam waar kunsttakken met kunstbladeren (en bloemen) in zijn bevestigd. De stam van een Boommade staat in een betonnen voet. Dit geeft de boom een stoere en moderne look. Door de combinatie van de echte stam met hoge kwaliteit kunstbladeren is een Boommade amper van een echte boom te onderscheiden. Omdat Boommade duurzaam wil opereren, gebruikt Boommade stammen van omgevallen bomen uit Nederlandse bossen of parken. Die stammen hebben geen wortels meer. Een Boommade groeit dus niet en heeft geen onderhoud nodig. De stammen worden behandeld tegen eventueel ongedierte.

Hoe kom ik aan een boom voor binnen?

De meeste mini en midi Boommades zijn rechtstreeks te bestellen via de shop. Voor wat betreft de grotere Boommades, werkt Boommade vooral op aanvraag. Omdat alle Boommades met de hand gemaakt worden, past er altijd een Boommade in jouw interieur, waarbij Boommade goed luistert naar jouw specifieke wensen. Jij kan dus, geheel naar eigen smaak, jouw eigen Boommade laten maken. Dit proces bestaat uit vier stappen. De stappen legt Boommade hieronder uit.

Stap 1: Laat je inspireren

Laat je inspireren door andere (kunst)bomen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in het lookbook van Boommade. Hierin staan alle eerder gemaakte kunstbomen, gerangschikt op categorie (bloesem, groen, olijf, magnolia, overig). Ook op de Instagram van Boommade kan je je laten inspireren. Inspiratie kan ook volgen uit de desbetreffende ruimte waar de boom zal komen te staan, of eigen verbeelding. Welke (kunst)bomen trekken jouw aandacht?

Vind je het lastig kiezen? Het is ook mogelijk om samen met Boommade het lookbook te bekijken (dit kan zowel telefonisch als face to face) en/of samen de specifieke ruimte te bekijken. Aan de hand van de indeling van de ruimte, het gewenste sfeertje en de rest van het interieur kan besproken worden voor soort (en hoe veel) interieurbomen mooi zouden staan. Foto’s van de ruimte sturen kan ook.

Stap 2: Geef de voorkeuren voor jouw boom voor binnen door

Nadat jij je hebt laten inspireren, geef je jouw voorkeuren en wensen door aan Boommade. Boommade luistert graag naar jouw wensen en denkt mee waar nodig.  

Stap 3: Boommade gaat aan de slag en houdt je op de hoogte

Zodra de wensen voor jouw boom voor binnen duidelijk zijn, gaat Boommade voor je aan de slag. Indien gewenst stuurt Boommade je foto’s van verschillende stammenopties toe. Gedurende het maak-proces word je – door middel van foto’s – op de hoogte gehouden van de vorderingen van jouw Boommade. Hierdoor is tussentijdse sturing altijd mogelijk en weet je precies hoe jouw Boommade er uit komt te zien! Het is ook mogelijk om het maak- en ontwerpproces volledig uit handen te geven. In beide gevallen betaal je pas als jouw boom helemaal naar wens is.

Stap 4: Bezorging van jouw boom voor binnen

Bezorging van een grote Boommade binnen de Randstad is €40. Voor de bezorging van een midi boom binnen de Randstad rekent Boommade €35. Buiten de Randstad worden de extra benzinekosten gerekend (€0,19 per km). Bezorging in België is mogelijk. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf je Boommade op te halen in Rotterdam. 

Vragen of opmerkingen?

Neem vooral vrijblijvend contact op bij (aan)vragen. Er is meer mogelijk dan je denkt. Je bent ook welkom in de Boommade werkplaats te Rotterdam. Bij interesse stuurt Boommade je het adres toe.

Meer inspiratie nodig voor jouw boom voor binnen?

Ben je op zoek naar extra inspiratie voor jouw ideale boom voor binnen? Volg Boommade dan op Instagram. Op het Instagram profiel van Boommade vind je onder het hoogtepunt “Klanten” foto’s gemaakt door klanten van Boommade. Op deze foto’s zie je hoe anderen hun Boommade hebben ontworpen en waar ze hun Boommade neer hebben gezet in hun huis of kantoor. Boommade is ook te vinden op Facebook.

Op de social media kanalen van Boommade worden regelmatig mooie winacties georganiseerd! Wie weet win jij straks ook wel een handgemaakte interieurboom voor binnen!

0

Your Cart