Klanten & reviews

Boommade maakt voor zowel particulieren als bedrijven kunstbomen en planten. Ook op zoek naar een boom voor binnen? Lees de reviews over Boommade en zie wie het natuurgevoel al naar binnen haalden met een binnen boom.

EEN GREEP UIT ONZE ZAKELIJKE KLANTEN:

klanten boommade

 

Klanten aan het woord:

De passie is te zien

“Heel blij met Boommade. Zelfs binnen beperkte tijdslimieten wist Sophie geheel naar onze wens een fantastische, onderhoudsvrije binnen boom te leveren waaruit haar passie voor bomen goed te zien is in het eindresultaat.”

Davine Nagel, stylist @ MOOOI BV

Natuurlijk en sfeervol

“Wat je met je hart doet doe je goed en dat maakt ook klanten gelukkig. Sophie heeft onze Digital Dutch Xperience een heel mooi natuurlijk en sfeervol accent gegeven!”

Alle Welling, Teamlead Events & Xperience @ KPN

Ook mijn opdrachtgevers zijn onder de indruk

“In mijn interieurontwerpen maak ik graag gebruik van stijlvolle eye-catchers. De bomen van Sophie zijn dit zeker. Doordat de bomen op maat gemaakt worden is de uitstraling van de boom makkelijk aan te passen aan het interieurontwerp voor de woning. Ook de afmeting kan naar wens worden gemaakt. Ideaal en ook de opdrachtgevers zijn er van onder de indruk.”

Renata Steenbeek, oprichter @ LAB41 INTERIEUR.ONTWERP

De communicatie was fijn en vlot

“Op korte termijn kon Sophie nog onderhoudsvrije bomen voor ons maken. Het resultaat was prachtig en de communicatie fijn en vlot. De bomen hebben door heel Europa gereisd en waren echte eyecatchers. Dankjewel!”

Koen Embregts, producer @ Jamjam Marketing BV

De bomen zijn net echt

“De onderhoudsvrije kunstbomen van Boommade zien er zo echt uit, dat wij onze medewerkers moesten vertellen de bomen geen water te geven (nadat wij water in de potten van de bomen ontdekten)!”

Emilie & Alexander, oprichters @ Stories.Space

Op slag verliefd op onze boom

Vanuit de gedachte ‘Ik ben het zat dat al onze planten doodgaan’ ging ik op zoek naar kunstplanten. Al snel kwam ik Boommade tegen, die geen kunstplanten, maar kunstbomen maakt. Na meerdere foto’s gezien te hebben was ik helemaal verkocht. Ik wilde geen kunstplant, maar een kunstBOOM! Sophie kwam bij mij thuis om na te denken over wat voor boom het beste in ons huis zou passen. Echt op maat dus. Toen de boom geleverd werd was ik op slag verliefd. Wat een juweeltje om toe te voegen in je interieur. En wat een impact heeft het op de look & feel in je huis. Ik kijk er nog steeds iedere dag naar en word iedere dag verliefder.”

Farnoosh Shahmohammadi

De tip om eens bij Boommade te kijken was werelds

We hebben een plantenbak laten ontwerpen die op hoogte kwam te hangen. Niet echt praktisch voor het water geven dus. Maar van de kunstplanten die we in winkels zagen werden we niet echt blij. Vooral niet van de hangplanten. We kregen de tip om eens te kijken bij Boommade. Wat een wereldse tip! We vonden met name de treurwilg echt prachtig. Sophie heeft voor ons een schitterend ontwerp gemaakt om de plantenbak te vullen. De meeste mensen hebben niet eens door dat het ‘kunst’ is. De samenwerking met Sophie was heel prettig! Echt een aanrader dus.” 

Yvonne van der Grift (@deoudemeubelfabriek)

Op alle fronten een echte aanrader

“Wij waren op zoek naar een olijfboom voor in huis, maar begrepen al snel dat deze boompjes een kleine kans van overleven hebben binnen. Toen zagen we de bomen van Boommade. We waren meteen verkocht. Sophie heeft binnen no time een prachtige boom voor ons gemaakt! Wat een mooie aanwinst voor onze woonkamer! Haar enorme enthousiasme was ook duidelijk merkbaar in de communicatie! Op alle fronten een echte aanrader!”

Irene van de Vorst

Echt een uniek stukje kunst

“Allereerst een prachtige boom, echt een uniek stukje kunst. De service van Boommade en het contact met Sophie is ook top. Goede prijs-kwaliteit verhouding.”

Karin Wasmann

boommade interieurbomen

Ook het natuurgevoel naar binnen halen met een binnen boom?

Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. 

kunstbomen Boommade kunst bomen voor binnen binnen boom kopen interieurboom kopen