LOOKBOOK

Laat je inspireren door de reeds gemaakte maxi en midi Boommades in het LOOKBOOK

kunst magnoliaboom kunst bloesemboom kunst bloemstuk kunstboom kopen kunstplant kopen interieurboom kopen op maat natuurgetrouw boommade bomen

Kunstboom op maat

Staat jouw ideale boom niet in het lookbook? Geen probleem, Boommade maakt jouw ideale kunstboom ook op maat. Geef vrijblijvend je wensen door, dan komt Boommade zo snel mogelijk bij je terug.

Andere (groen-)aanvragen

Naast kunstbomen, maakt Boommade ook andere producten op maat. Indien jij niet op zoek bent naar een kunstboom, maar een andere (groen)wens hebt voor in jouw interieur, schroom ook dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met Boommade. Er is ontzettend veel mogelijk en Boommade denkt graag mee.

Ervaringen van klanten die een kunstboom op maat bestelden

Een op maat gemaakt product bestellen kan spannend zijn. Hierom betaal je bij Boommade pas achteraf: als de kunstboom helemaal naar wens is. Benieuwd naar de ervaringen van klanten die een grote boom op maat bestelden? Lees hun ervaringen hier. Of bekijk op de Instagram van Boommade. Op Instagram van Boommade staan namelijk allerlei foto’s die klanten deelden van hun eigen boom in huis of op kantoor. Je vindt hun foto’s onder het hoogtepunt “klanten”.

0

Your Cart