VERKOOPPUNTEN

Een kunstboom kopen? De handgemaakte kunstbomen van Boommade zijn te bewonderen op meerdere plekken in Nederland. De kunstbomen zijn er in het groot en klein.

Waar zijn de bomen te koop?

Een kunstboom kopen voor binnen? De meeste Boommades zijn te koop via de webshop. De grote kunstbomen maakt Boommade meestal op maat. Boommade maakt de kunstbomen voor zowel particulieren als bedrijven. Lees hier reviews van onze klanten, en laat je inspireren door de kunstbomen in het lookbook.

Liever eerst de kunstbomen voor binnen in het echt zien? Dat kan op onderstaande locaties.

  • De Boommade werkplaats zit in Rotterdam. Bij interesse stuurt Boommade je het adres van de werkplaats toe.
  • Woon je in het noorden van het land? Ga dan eens langs bij de Tim Tom Vintage Conceptstore te Groningen. Daar staan een aantal boompjes van Boommade.
  • In het zuiden des lands vind je een aantal Boommades bij Wanderwood te Den Bosch.
  • Woon je in de buurt van Amsterdam? Sophie (de oprichter van Boommade) woont in Amsterdam en heeft thuis altijd bomen staan. Langskomen kan op aanvraag.
  • Ook zijn de bomen van tijd tot tijd in verschillende pop-up stores te vinden. Via social media en deze pagina houdt Boommade haar volgers op de hoogte.

Boommade in jouw winkel?

Heb jij interesse om ook Boommades te verkopen in jouw winkel of pop-up store? En daarmee tegelijkertijd jouw ruimte op te fleuren? Boommade hoort het graag.

0

Your Cart