BOOMMADE

Ben je nieuw bij Boommade? Of zie je door de bomen het bos niet? Boommade maakt je graag wegwijs.

interieur boom boommade lelieboom in huis binnen boom kunstboom duurzame boom in huis nep boom binnen binnenboom

Wat is een Boommade?

Een Boommade (“homemade interieurboom”) is gemaakt van een echte, gedroogde stam of tak van een omgevallen boom. Boommade brengt deze stammen en takken optisch weer tot leven. Dat doet Boommade met behulp van natuurgetrouwe kunstbladeren (en bloemen). Alle Boommades zijn handgemaakt en uniek.

De stam van een Boommade staat in een betonnen voet. Dit geeft de boom een stoere en moderne look. Door de combinatie van de echte stam met hoge kwaliteit kunstbladeren is een Boommade amper van een echte boom te onderscheiden.

Omdat Boommade duurzaam wil opereren, gebruikt Boommade stammen en takken van omgevallen bomen uit Nederlandse bossen of parken. Die stammen hebben geen wortels meer. Een Boommade groeit dus niet en heeft geen onderhoud (water of zonlicht) nodig. Boommade behandelt de stammen tegen eventueel ongedierte.

Voor wie is Boommade?

Boommade levert bomen aan bedrijven en particulieren. Boommade is voor jou als je op zoek bent naar een unieke eyecatcher om jouw ruimte nog meer tot leven te brengen.

Ook zijn onze interieurbomen voor jou als jij binnen wil genieten van het natuurgevoel, maar niet de tijd – of een geschikte zonnige plek – hebt om echte bomen of planten te verzorgen.

Boommade biedt een zeer natuurgetrouwe oplossing. Door het gebruik van echte stammen en de liefde en precisie die in elke interieurboom wordt gestopt, zijn de Boommades amper van echte bomen te onderscheiden.

Interieurbeplanting, groenstyling en kunstbomen op maat

Ben je op zoek naar een totaaloplossing voor jouw kantoor? Met de unieke eyecatchers van Boommade creëer je van jouw werkomgeving een frisse en levendige plek. Boommades zorgen voor rust en inspiratie in elke ruimte. Boommade maakt graag kunstbomen op maat die aansluiten bij hetgeen jouw bedrijf wil uitstralen.

Bedrijven als KPN, The Student Hotel en MOOOI kozen al eerder voor Boommade.

Boommade denkt graag mee. Dat kan het best door de ruimte(s) eerst te zien. Hierom komt Boommade eerst langs, alvorens een passend en vrijblijvend advies te geven. Boommade luistert, adviseert, ontwerpt én levert de producten. Neem direct vrijblijvend contact op of lees meer over onze werkwijze.

Standaard collectie vs kunstbomen op maat

Alhoewel Boommade een webshop met standaard producten heeft, maakt Boommade met name grote kunstbomen op maat. Onze Boommades kennen verschillende afmetingen (klein en groot) en soorten. Denk aan kunst olijfbomen, magnoliabomen, bloesembomen, groene bomen, gekleurde palmbomen… alles is mogelijk!

Laat je inspireren door de (eerder gemaakte) interieurbomen in het lookbook. Of lees hier meer over het bestelproces van een op maat gemaakte kunstboom. Liever direct contact opnemen met Boommade? Dat kan hier.

Een ode aan de boom

Voor elk product dat jij aanschaft bij Boommade, laat Boommade een echte boom planten. Zo maken we samen niet alleen jouw interieur mooier, maar ook de wereld. Ook blogt Boommade over bomen, duurzaamheid, ondernemerschap en interieur.

Meer weten over Boommade?

Lees de reviews van klanten die al eerder een kunstboom (op maat) bestelden. Of lees meer over Sophie, de oprichter van Boommade.

kunst olijfboompje kunst boompje kunst bomen op maat interieurbeplanting kantoor vergroening kantoor bomen
0

Je winkelwagen