BOOMMADE

Ben je nieuw bij Boommade? Of zie je door de bomen het bos niet? Boommade biedt standaard producten aan en kunstbomen op maat. Boommade maakt je graag wegwijs.

Kunstbomen op maat boommade kunstboom duurzame boom in huis op kantoor nep boom boom binnen binnenboom

Wat is een Boommade?

Een Boommade (“homemade interieurboom”) is gemaakt van een echte, gedroogde stam of tak van een omgevallen boom. Boommade brengt deze stammen en takken optisch weer tot leven. Dat doet Boommade met behulp van natuurgetrouwe kunstbladeren (en bloemen). De grote kunstbomen maken wij veelal op maat voor onze klanten. Alle Boommades zijn uniek.

De stam van een Boommade staat in een betonnen voet. Dit geeft de boom een stoere en moderne look. Door de combinatie van de echte stam met hoge kwaliteit kunstbladeren is een Boommade amper van een echte boom te onderscheiden.

Omdat Boommade duurzaam wil opereren, gebruikt Boommade stammen en takken van omgevallen bomen uit Nederlandse bossen of parken. Die stammen hebben geen wortels meer. Een Boommade groeit dus niet en heeft geen onderhoud (water of zonlicht) nodig. Boommade behandelt de stammen tegen eventueel ongedierte.

Voor wie is Boommade?

Boommade levert kunst bomen, kunst planten en siertakken aan bedrijven en particulieren. Boommade is voor jou als je op zoek bent naar (een) unieke eyecatcher(s) om jouw ruimte nog meer tot leven te brengen.

Ook zijn onze interieurbomen voor jou als jij binnen wil genieten van het natuurgevoel, maar niet de tijd – of een geschikte zonnige plek – hebt om echte bomen of planten te verzorgen.

Boommade biedt een zeer natuurgetrouwe oplossing. Onze Boommades zijn natuurgetrouw door het gebruik van echte stammen, en de liefde en precisie die in elke interieurboom wordt gestopt.

kunst olijfboom groot binnen kunst bomen boom woonkamer boom voor binnen kunstbomen grote kunstboom

Interieurbeplanting, groenstyling en kunstbomen op maat

Ben je op zoek naar een totaaloplossing voor jouw kantoor, restaurant of hotel? Met de unieke eyecatchers van Boommade creëer je van jouw werkomgeving een frisse en levendige plek. Boommades zorgen voor rust en inspiratie in elke ruimte. Boommade maakt graag kunstbomen op maat die aansluiten bij hetgeen jouw bedrijf wil uitstralen.

Bedrijven als KPN, The Student Hotel, Stories Space en MOOOI kozen al eerder voor Boommade.

Boommade denkt graag mee. Dat kan het best door de ruimte(s) eerst te zien. Hierom komt Boommade eerst langs, alvorens een passend en vrijblijvend advies te geven. Boommade luistert, adviseert, ontwerpt én levert de producten. Neem direct vrijblijvend contact op of lees meer over onze werkwijze.

grote groene kunstbomen kunst bomen voor binnen interieurbeplanting kunstbomen op maat interieurbeplanting groen styling

Standaard collectie vs kunstbomen op maat

Alhoewel Boommade een webshop met standaard producten heeft, maakt Boommade met name grote kunstbomen op maat. Onze Boommades kennen verschillende afmetingen (klein en groot) en soorten. Denk aan kunst olijfbomen, magnoliabomen, bloesembomen, groene bomen, gekleurde palmbomen… alles is mogelijk!

Laat je inspireren door de (eerder gemaakte) interieurbomen in het lookbook. Of lees hier meer over het bestelproces van een op maat gemaakte kunstboom. Liever direct contact opnemen met Boommade? Dat kan hier.

roze bloesemboom kunst bloesemboom kunst bloesem boom roze kunst bloesemboom kopen in huis bloesemboom op kantoor bloesemboom in restaurant

Een ode aan de boom

Boommade is een ode aan de boom. Voor elk product dat jij aanschaft bij Boommade, laat Boommade een echte boom planten. Zo maken we samen niet alleen jouw interieur mooier, maar ook de wereld. Ook blogt Boommade over bomen, duurzaamheid, ondernemerschap en interieur.

Wat is een ecosysteem

Meer weten over Boommade en onze op maat gemaakte kunstbomen?

Lees de reviews van klanten die al eerder een kunstboom (op maat) bestelden. Of lees meer over Sophie, de oprichter van Boommade. Voel je bij (aan)vragen of opmerkingen ook vrij om even contact op te nemen. Contact opnemen kan via de mail, of met een simpel berichtje op de Instagram van Boommade.

kunst olijfboompje kunst boompje kunst bomen op maat interieurbeplanting kantoor vergroening kantoor bomen

0

Je winkelwagen