Omdat mijn vorige blog (“Een kijkje in mijn leven”) zo veel is gelezen, leek het me leuk om vaker persoonlijke blogs over mijn werkweek te delen. Hierbij dus opnieuw een kijkje achter de schermen! Van een spa dag tot kunstbladeren knippen; de blog begint op maandag 20 januari. Veel leesplezier!

Foto door Odette Denijs

Maandag: spa dag

Jep, maandag had ik gewoon een spa-dag! Begin januari was ik jarig en vroeg ik een dagje spa cadeau. Ik vroeg vooral ervaringen in plaats van cadeautjes voor mijn verjaardag, omdat ik dit leuker en duurzamer vind. Misschien leuk om hier nog eens een blog over te schrijven (een blog met opties voor duurzame cadeautjes – ik hoor het graag)?

Het was een heerlijk ontspannen dagje met mijn moeder en zusje. ’s Avonds heb ik trouwens nog redelijk wat gedaan voor Boommade. Met name computerwerk, zoals mijn mail, het bewerken van foto’s, het updaten van mijn lookbook, de winactie voorbereiden en extra voorraad (kunstbladeren) bestellen.

Dinsdag: werkplaats

Dinsdag werkte ik in de werkplaats. Daar maakte ik een kunst olijfboom af voor een klant. Heel blij met het resultaat en de klant gelukkig ook. 😉 Ook belde ik met Faisel en Carmelita. Zij hebben mijn stand ontworpen en gemaakt toen ik op de Showup beurs stond. Faisel en Carmelita zijn al enige tijd bezig met het opzetten van een super mooi bedrijf. Ik wil niet te veel verklappen, maar het heeft te maken met design en hun financieel model is gebaseerd op de donuteconomie. Voor nu zeg ik alleen: ik ben hun eerste proefkonijn en stay tuned!

Woensdag: naar het bos & kunstbladeren knippen

Eindelijk was het een dag droog! Ik liep braaf een rondje hard en daarna was het tijd om stammen en takken te gaan zoeken. De foto’s spreken voor zich, haha. ’s Avonds lever ik nog een boompje af bij een blije klant. Ook knip ik blaadjes terwijl ik Homeland kijk (meer liefhebbers!?).

Donderdag: mini boompjes maken

Donderdag komt mijn helpende hand Marlies weer gezellig boompjes maken. De voorraad is weer twee (en een half) olijfboompjes rijker! Ik schuur nog wat beton en ruim op. Ik begin aan het ontwerp voor the Core: een cirkel van groene kunstbladeren voor aan de muur (in mijn Instagram stories zie je het eindresultaat!). Ook post ik op Instagram en ben ik daar weer veel te veel tijd mee kwijt, haha. Zo verslavend…

Vrijdag: thuis werken

Op vrijdag werk ik thuis in Amsterdam. Mijn vriend is ook ondernemer, en op de vrijdagen zijn we vaak met z’n tweeën thuis. Ik bel met Melissa van MD Living. Zij gaat – heel stoer – een interieurwinkel openen in Harderwijk. Drie keer raden wat daar straks (te koop) komt te staan! Ook bel ik met Nathalie van Studio Zuyd. Voor een klant van haar mag ik een hele gave, grote boom maken. Nathalie heeft zelfs een speciale tafel ontworpen waar de boom in komt te staan! Ik werk ’s middags mijn mail bij en dan is het alweer weekend!

Komende week

Komende week mag ik vooral bomen gaan maken. Op de planning staat een grootse jungleboom, twee midi olijfbomen en wat kleine boompjes. Ook ga ik de gevonden stammen ordenen (zodat ik weet wanneer de stammen klaar zijn voor gebruik) en behandelen tegen eventueel ongedierte. Verder ga ik langs wat groothandels voor inkoop van nieuwe kunstbladeren en bloemen.

Zal ik een vaste rubliek maken van “Een kijkje in mijn leven”? Ik hoor het graag! Je kan hieronder reageren, in een e-mail of via een Instagram berichtje.

0

Je winkelwagen