Met Japanse kersenbloesem takken haal je de lente naar binnen. De lente: het seizoen vol kleur en vernieuwing. Het seizoen waarin de natuur ontwaakt uit haar winterslaap en er overal nieuwe knoppen, bloemen en bladeren tevoorschijn komen. Het is het seizoen waarin de zon weer begint te schijnen, de vogels beginnen te fluiten en de dagen langer worden. Het is het seizoen waarin we ons gelukkig voelen en vol energie zitten. 

kersenbloesem takken lentetakken voor binnen de natuur in huis halen een natuurlijk interieur
Bekijk ons assortiment hoogwaardige kunsttakken

Kersenbloesem takken op je interieur op te fleuren!

Japanse kersenbloesem takken zijn geweldige om de lente naar binnen te halen. Ze geven hetzelfde gevoel van vernieuwing en frisheid als echte bloemen, maar hebben niet de nadelen van verwelking, onderhoud of allergieën. Bloesemtakken zijn er in verschillende soorten en maten en passen hierdoor in elk interieur.

Witte kersenbloesem

De witte kersenbloesem is een prachtig exemplaar. Wit past overal en is een frisse toevoeging aan elk interieur.

De kersenbloesem takken zijn perfect om een hoekje in huis op te fleuren of om als decoratie te gebruiken op een tafel of dressoir.

Onze kunsttakken zijn zeer natuurgetrouw en zijn gemaakt van mooi materiaal. 

Het kopen van een kunsttak is een duurzame keuze. Bovendien gaan de takken jaren mee. Daarnaast laten wij voor elk product dat jij bij ons koopt een nieuwe boom planten. Zo hopen wij niet alleen jouw interieur mooier te maken, maar ook de wereld.

Naar de witte kersenbloesem tak
roze siertak siertakken kopen
witte bloesemtak kunst kunsttak siertak bloesem

Roze kersenbloesem

Kunst kersenbloesemtakken zijn bijvoorbeeld perfect om de lente in huis te halen.

Wij hebben verschillende soorten kersenbloesem. De populairste variant is de roze bloesem.

De lente brengt vaak pastelkleuren en bloeiende bloemen met zich mee. Deze variant met zachte roze bloesems is vrolijk en toch stijlvol.

Een vaas met roze kersenbloesem op een salontafel, bureau, slaapkamerkastje of bij het raam creëert een rustgevende, warme en gezellige sfeer.

De bloesem kan eventueel gecombineerd worden met andere (kunst) bloemen of takken. 

Naar de roze kersenbloesem tak

Meer kunsttaken

Boommade verkoopt naast kersenbloesem takken nog veel meer siertakken! Magnoliatakken, appelbloesemtakken, eucalyptus takken, bougainville takken en meer. 

Bekijk hier al onze kunsttakken Bekijk onze instagram

0

Je winkelwagen