Stories olijfboom kunst boom groot interieurbomen
Op de foto: de Stories olijfboom (verkrijgbaar in de webshop van Boommade)

Natuur –en interieurliefhebbers die hun huis of kantoor willen verrijken met een boom, komen vaak bedrogen uit. De meeste bomen overleven het binnen namelijk niet. Een kunstboom daarentegen kan niet doodgaan. Maar helaas worden de meeste kunstbomen op een zo goedkoop mogelijke manier in fabrieken gemaakt. Deze kunstbomen zien er vaak erg onnatuurlijk en plastic uit. De homemade interieurbomen van Boommade bieden de oplossing.

Wat Boommade doet, en voor wie

Het is Boommade’s missie om mens en natuur te verbinden. Boommade maakt onderhoudsvrije en natuurgetrouwe interieurbomen voor interieurliefhebbers (particulieren en bedrijven). Groot en klein. Gekleurd of groen. Alles kan!

Deze “Boommades” zijn een combinatie van kunst en echt. Echte gedroogde stammen worden gecombineerd met zijden bladeren of bloemen. De bomen worden met de hand gemaakt. Dit maakt elke Boommade uniek. De bomen zijn onderhoudsvrij, maar toch amper van echte bomen te onderscheiden. Met een Boommade haal je dus tóch die mooie boom als eyecatcher naar binnen. Zonder dat je tijd kwijt bent aan onderhoud of bang hoeft te zijn voor uitval.

Onze interieurbomen

Bezoek onze webshop vol interieurbomen hier, of laat een kunstboom op maat maken. Neem gerust contact op met Sophie, de oprichter van Boommade.

Onze socials

Volg Boommade op Instagram!

0

Je winkelwagen