Natuur –en interieurliefhebbers die hun huis of kantoor willen verrijken met een boom, komen vaak bedrogen uit. De meeste bomen overleven het binnen namelijk niet. Een kunstboom daarentegen kan niet doodgaan. Maar helaas worden de meeste kunstbomen op een zo goedkoop mogelijke manier in fabrieken gemaakt. Deze kunstbomen zien er vaak erg onnatuurlijk en plastic uit. De homemade interieurbomen van Boommade bieden de oplossing.

Stories olijfboom kunst boom groot interieurbomen
Op de foto: de Stories olijfboom, een van Boommade’s vele interieurbomen.

Wat Boommade doet, en voor wie

Boommade staat voor ‘homemade interieurboom’. Het is Boommade’s missie om mens en natuur te verbinden. Boommade maakt onderhoudsvrije en natuurgetrouwe interieurbomen voor interieurliefhebbers (particulieren en bedrijven). Groot en klein. Gekleurd of groen. Alles kan!

Hoe Boommade kunstbomen maakt

Onze ‘Boommades’ zijn een combinatie van kunst en echt. Wij combineren echte gedroogde stammen (!) met zijden bladeren of bloemen. De bomen worden met de hand gemaakt. Dit maakt elke Boommade uniek. De bomen zijn onderhoudsvrij, maar toch amper van echte bomen te onderscheiden. Met een Boommade haal je dus tóch die mooie boom als eyecatcher naar binnen. Zonder dat je tijd kwijt bent aan onderhoud of bang hoeft te zijn voor uitval.

Onze interieurbomen

Bezoek onze webshop vol interieurbomen hier, bekijk ons lookbook, of laat een kunstboom op maat maken. Neem bij (aan)vragen gerust contact op met Sophie, de oprichter van Boommade.

Onze interieurbomen zijn een ode aan de boom

Boommade is een ode aan de boom. Hierom planten wij voor elk product dat wij verkopen een echte boom. Dat doen we via de NGO OneTreePlanted. Ook maken wij onze producten zo duurzaam mogelijk. Je leest hier meer over duurzaamheid binnen Boommade.

bomen planten

Interieurtakken

Naast de binnen bomen, verkopen wij ook hoogwaardige en natuurgetrouwe kunstbloemen. Fleur je interieur op met prachtige bloesemtakken, magnoliatakken of herfsttakken, en geniet jaar na jaar.

Onze socials

Volg Boommade op Instagram voor leuke (binnen)bomen inspiratie!

0

Je winkelwagen