In deze blog vertel ik je meer over mijn ervaringen met de geurdiffuser van Geurwolkje. Lees verder als je hierin geïnteresseerd bent. Ben je hier voor de kunstbomen van Boommade? Klik dan hier.

geurdiffuser

Geurdiffuser

Nu mijn Instagram (vol met de mooiste interieurbomen) groeit, trek ik af en toe mijn stoute schoenen aan. Zo mailde ik laatst het bedrijf Geurwolkje. Zij verkopen geurdiffusers en etherische oliën. Ik ben al sinds ik klein ben geobsedeerd met geurkaarsen, geurstokjes en olie, en wilde ook wel eens weten hoe een geurdiffuser werkt. En, nog belangrijker, óf het werkt en wat het effect van een geurdiffuser in huis is.

Etherische olie

De olie die Geurwolkje verkoopt is vegan en in Nederland geproduceerd. Dat zijn voor mij al twee pluspunten. Qua etherische olie is de keuze reuze. Ik koos voor de geur – hoe kan het ook anders – boswandeling. De geur is redelijk fris, dus zou ook heel goed passen in een badkamer.

Je kan spelen met geur in huis. Door bijvoorbeeld in de ochtend voor een frissere geur te kiezen en ‘s avonds voor een warmere, kalmerende geur (zoals vanille of lavendel).

Rust & ontspanning

Rust en ontspanning in mijn leven vind ik erg belangrijk. Ik haal met name rust en ontspanning uit de natuur. Het is dan ook daarom dat ik graag een boom in huis wilde (en daaropvolgend Boommade oprichtte!).

Naast de natuur, kan ik echt rust vinden in een opgeruimd, maar warm/gezellig huis. Warmte in huis creëer ik door licht en geur: de lampen dempen, eventueel kaarsen aan en een fijne geur doet – voor mij – heel veel. Ik denk dat ik daarom veel met geur in huis heb. Het geeft me een geborgen en ontspannen gevoel.

Hoe werkt de diffuser?

De diffuser werkt op stroom, er zit dus een snoer aan de diffuser. De diffuser vul je met water en een paar druppels olie. De stroom zet het water om in stoom, waardoor een mooie constante (koude) verneveling ontstaat boven de diffuser.

Werkt de geurdiffuser?

Ja! Zowel om de kamer minder droog te maken (fijn in de winter!) als als geurverspreider. Uiteraard is de geur sterker rondom de diffuser zelf, dan aan de andere kant van de kamer. Maar qua geurafgave vind ik de diffuser beter dan geurkaarsen (en duurzamer). Bovendien heb je zelf in de hand hoe sterk je de geur wilt hebben. Dan doe je gewoon een drupje extra olie in de diffuser. Ik ben echt ontzettend blij met mijn nieuwe aanwinst! Hoe haal jij rust en ontspanning in huis?

Haal ontspanning in huis met de natuur

Bekijk onze interieurbomen en haal het natuurgevoel naar binnen! Voor elk product dat Boommade verkoopt, wordt een boom geplant.

Ik heb de geurdiffuser gekregen. Ik koos voor dit model. Ook samenwerken? Leuk! Stuur je een mailtje?

0

Je winkelwagen