sophie deckers boommade

Afgelopen zomer werd ik geïnterviewd door de leuke Kyra Marleen voor haar podcast “Authentiek ambitieus”. We praten in deze podcast over mijn keuze om te stoppen in de advocatuur. En natuurlijk over het begin van mijn bedrijf Boommade. Ook vertel ik over mijn toekomstplannen: het opzetten van een online programma voor vrouwen die óók willen ondernemen.

In het kort over de podcast:

In ‘Authentiek Ambitieus’ de podcast praat ik met authentieke en ambitieuze personen die zijn losgebroken van de maatschappelijke normen en verwachtingen om meer vanuit hun hart te gaan leven. Bij sommigen van hen bracht dat een carrièreswitch met zich mee, bij anderen een verandering in levensstijl. Laat je inspireren door deze authentieke en ambitieuze verhalen.

Benieuwd naar de podcast Authentiek Ambitieus?

Je luistert ‘m hier.

In de 2e aflevering van Authentiek Ambitieus praat ik met Sophie Deckers. Sophie was arbeidsrechtadvocaat en maakte 3 jaar geleden de keuze om te stoppen en haar eigen bedrijf te beginnen: Boommade. In deze aflevering vertelt Sophie over de keuzes die ze gemaakt heeft, hoe ze daartoe gekomen is en wat haar daarbij geholpen heeft.

Let’s connect!

Ik vind het leuk om van je te horen als je de podcast hebt geluisterd! Hopelijk kunnen Kyra en ik je inspireren om ook voor jezelf te kiezen (op het gebied van je carrière). De keuze maken is eng, maar uiteindelijk verrijkt het je leven op zo veel vlakken.

Heb je aan de hand van ons podcast gesprek vragen of opmerkingen? Reageren kan hieronder, via Instagram (persoonlijke of Boommade) of in een persoonlijke e-mail.

Heb jij ook de droom om te gaan ondernemen?

Wil jij ook ondernemen? En heb je al een idee wat je dan (zo ongeveer) zou willen doen? Dan help ik je super graag verder. In mijn nieuwe programma help ik jou om van een idee een bedrijf te bouwen. Je leest er meer over op www.sophiedeckers.nl.

Benieuwd naar de producten van Boommade?

Je vindt mijn kunstbomen, kunstplanten en siertakken in de webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0

Je winkelwagen