Bomen,  Duurzaamheid,  Ondernemerschap

Meer bomen, dankzij meer bedrijven!

bomen planten bomen laten planten bedrijf boommade duurzame boom duurzame kunstboom interieurboom duurzaam bedrijf

Boommade is een ode aan de boom. En zoals je waarschijnlijk wel weet, laat Boommade voor elke verkochte Boommade een echte boom planten. Maar dat Boommade andere bedrijven zou aansteken om hetzelfde te doen – namelijk bomen planten – had ik niet durven dromen.

Steentje bijdragen

Steeds meer bedrijven willen hun steentje bijdragen aan een betere toekomst met meer groen. Neem bijvoorbeeld SQIQ. Een mooi bedrijf met wie Boommade een hele leuke samenwerking heeft opgezet. SQIQ plaatst interimmers bij hun opdrachtgevers. SQIQ benaderde mij met de vraag om eens te komen praten over de verduurzaming van hun bedrijf. Daar rolde iets ontzettends leuks uit. SQIQ gaat namelijk, per geslaagde deal, drie bomen laten planten. Boommade zal dit voor SQIQ uit handen nemen.  

Drie nieuwe bomen per nieuwe samenwerking

SQIQ zal – per deal – drie nieuwe bomen laten planten: een boom voor hun opdrachtgever, een boom voor hun interimmer en een boom voor henzelf. Zij kiezen voor het planten van bomen om (1) de natuur een handje te helpen en (2) de samenwerking tussen de opdrachtgevers, interim professionals en SQIQ te onderstrepen.

SQIQ gaat altijd voor een vruchtbare en stabiele relatie, waarbij ontwikkeling en groei het streven is. Laat de boom daar nu net hét symbool van zijn!

Ook geïnspireerd?

Voel jij er ook wat voor om bij te dragen aan extra bomen in deze wereld? Dan ben jij na het lezen van deze blog misschien ook wel geïnspireerd om het planten van bomen onderdeel te laten worden van jouw bedrijf! Je kan bomen laten planten bij de verkoop van een product, dienst, of gewoon als je iets te vieren hebt. Ook kan je ervoor kiezen om een bepaald percentage van je omzet of winst te investeren in bebossingsprojecten. Een andere optie is om bomen te laten planten ter compensatie van de CO2 uitstoot van jezelf of jouw bedrijf. Hoe? Dat leg ik uit in mijn blog over CO2 uitstoot compensatie.

Tot slot

Op de website van SQIQ heb ik ook een blog geschreven over de nieuwe samenwerking tussen SQIQ en Boommade. Je leest ‘m hier. Heb je vragen of opmerkingen over deze blog? Reageer gerust hieronder of stuur Boommade een e-mail.

Niets aan dit bericht is gesponsord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0

Your Cart