Ondernemerschap

Boommade blogt!

duurzame blog duurzaamheid bomen planten co2 duurzaam ondernemen duurzame tips

Je hoort het als beginnende ondernemer vaak: “Wees zichtbaar!” of “Een klant koopt pas na gemiddeld zeven contactmomenten!”. En zo begon ik. Ik startte een Instagram account voor Boommade en begon braaf te posten. Maar wat als ‘moetje’ ontstond, werd een hobby. Inmiddels post ik met veel plezier over mijn reis als ondernemer, bomen(feitjes), interieur en duurzaamheid. Niet langer als moetje, maar omdat ik energie krijg van delen. Bij deze worden mijn posts nu uitgebereid naar een heuze duurzame blog.

Waarom een blog?

Omdat ik het zonde vind dat ik soms mijn ei niet helemaal kwijt kan op Instagram door de beperkte tekstruimte én mijn posts naar een steeds dieper verleden verdwijnen op het immense world wide web, heb ik besloten een blog te beginnen. Op mijn blog wil ik zowel oude Instagram posts bundelen, alsook nieuwe blogs schrijven over onderwerpen waar ik mij – in het kader van Boommade – mee bezig houd. De meerwaarde van een blog zit ‘m voor mij vooral in overzicht hebben van de verschillende onderwerpen waar ik over schrijf, en jou daar hopelijk mee te kunnen inspireren!

Een duurzame blog

De onderwerpen waar ik normaalgesproken over post gaan, zoals gezegd, over mijn reis als ondernemer, bomen(feitjes), interieur en duurzaamheid. Op de Boommade blog kan je dezelfde onderwerpen verwachten, met vooral de focus op duurzaamheid. Ik wil mij vooral op duurzaamheid richten, omdat ik zelf ook lerende ben op dat gebied en ik mijn kennis daarover graag met jou wil delen. Ik geloof dat wanneer je meer kennis hebt over bepaalde onderwerpen, je ook bewustere keuzes kan maken op dat gebied. Ik hoop jou – op een positieve manier – inzichten en tips over te geven over hoe je je leven op een leuke en makkelijke manier duurzamer kan inrichten. Zelf heb ik hier dus ook nog veel in te leren, laat dat duidelijk zijn!

Gastblogs en samenwerkingen

Alhoewel de onderwerpen voor de Boommade blog al redelijk vaststaan, lijkt het mij leuk om variatie aan te bieden aan de lezer. Zelf word ik altijd blij van andere duurzame blogs, merken en/of initiatieven die iets ‘goeds’ toevoegen aan de wereld met hun missie. Ik bied hen dan ook graag een podium op mijn duurzame blog. Maar ook puur informatieve, interessante, inspirerende of grappige blogs die te scharen zijn onder een van mijn onderwerpen zijn welkom. Interesse? Stuur mij even een mailtje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0

Your Cart