Je hoort het als beginnende ondernemer vaak: “Wees zichtbaar!” of “Een klant koopt pas na gemiddeld zeven contactmomenten!”. En zo begon ik. Ik startte een Instagram voor Boommade en begon braaf te posten. Maar wat als ‘moetje’ ontstond, werd een hobby. Inmiddels post ik met veel plezier over mijn reis als ondernemer, bomen(feitjes), interieur en duurzaamheid. Niet langer als moetje, maar omdat ik energie krijg van delen. Bij deze worden mijn Instagram posts nu uitgebreid naar een heuse duurzame blog.

duurzame blog duurzame bomen binnen kunstboom kopen bomen planten boommadekunst olijfboompje kunst boompje kunst bomen op maat interieurbeplanting kantoor vergroening kantoor bomen

Waarom een blog?

Omdat ik het zonde vind dat ik soms mijn ei niet helemaal kwijt kan op Instagram door de beperkte tekst ruimte én mijn posts naar een steeds dieper verleden verdwijnen op het immense world wide web, heb ik besloten een (duurzame) blog te beginnen.

Op mijn blog wil ik zowel oude Instagram posts bundelen, alsook nieuwe blogs schrijven over onderwerpen waar ik mij – in het kader van Boommade – mee bezig houd. De meerwaarde van een blog zit ‘m voor mij vooral in overzicht hebben van de verschillende onderwerpen waar ik over schrijf. Ik hoop jou daar mee te kunnen inspireren!

Een duurzame blog

De onderwerpen waar ik normaalgesproken over post gaan, zoals gezegd, over mijn reis als ondernemer, bomen(feitjes), interieur en duurzaamheid. Op de Boommade blog kan je dezelfde onderwerpen verwachten, met vooral de focus op duurzaamheid.

Op mijn blog wil mij vooral op duurzaamheid richten, omdat ik zelf ook lerende ben op dat gebied. Het lijkt mij leuk om mijn ‘kennis’ daarover met jou te delen. Waarom? Ik geloof dat wanneer je meer kennis hebt over bepaalde onderwerpen, je ook bewustere keuzes kan maken op dat gebied. En op deze manier hoop ik jou – op een positieve manier – inzichten en tips te geven over hoe je je leven op een leuke en makkelijke manier duurzamer kan inrichten. Zelf heb ik hier dus ook nog veel in te leren, laat dat duidelijk zijn!

Duurzame gastblogs en samenwerkingen

Alhoewel de onderwerpen voor de Boommade blog al redelijk vaststaan, lijkt het mij leuk om variatie aan te bieden aan de lezer. Zelf word ik altijd blij van andere duurzame blogs, merken en/of initiatieven die iets ‘goeds’ toevoegen aan de wereld met hun missie.

Ben jij zo’n persoon of bedrijf? Dan bied ik jou graag een podium aan op mijn blog. Dus, wil jij een gastblog schrijven? Stuur mij (Sophie, oprichter van Boommade) even een mailtje.

0

Je winkelwagen