ABOUT

Lees hier meer over de persoon en het idee achter Boommade.

Persoon

boom in huis kunstbomen bloesemboom grote boom binnen interieur thuis huis kunst palmboom bloesemboom magnoliaboom siertak betonnen voet boom in huis binnenboom homemade bomen
foto door Sophie Oelrich

Leuk dat je meer wilt weten over (de persoon achter) Boommade. Mijn naam is Sophie Deckers (27) en ik ben de oprichtster van Boommade. Ik ben geboren en getogen in Rotterdam, heb rechten gestudeerd in Groningen (LL.B. European Law School en LL.M. Ondernemingsrecht) en woon sinds 2015 in Amsterdam. Tegenwoordig pendel ik heen en weer tussen Amsterdam en Rotterdam, aangezien de werkplaats van Boommade in Rotterdam is. Onder ‘werkplaats’ versta ik de garage van mijn ouderlijke huis. Mijn bomen zijn dus echt homemade.

In maart 2018 heb ik Boommade opgericht. Voor Boommade was ik een jaar werkzaam als arbeidsrecht advocaat-stagaire. En weer daarvoor heb ik allerlei juridische stages gelopen. Met Boommade ben ik een volledig andere weg in geslagen. En van die keuze heb ik absoluut geen spijt! Op dit moment geniet ik zo veel mogelijk van de vrijheid, de creativiteit en de afwisseling die Boommade mij biedt. 

Om op de hoogte te blijven van mijn avonturen in het ondernemerschap ben ik te volgen op Instagram & Facebook. Via social media (met name Instagram) geef ik mijn volgers een kijkje achter de schermen en deel ik van alles over mijn dagelijks leven. Zo neem ik mijn volgers “mee” naar het bos of vraag ik hun mening over – bijvoorbeeld – mijn logo. Ook deel ik daar (als eerste) mijn winacties, aanbiedingen en nieuwste interieurbomen. Alvast ontzettend bedankt voor je interesse! Elke nieuwe volger en like helpt Boommade aan meer naamsbekendheid.

Meer weten over mij? Stuur me gerust een mailtje.

Idee

Boommade is ontstaan vanuit liefde voor kunst, creativiteit, interieur en natuur. Toen ik zicht kreeg op een “grote-mensen-huis” wilde ik ontzettend graag een grote boom in huis hebben. Omdat het gebrek aan zonlicht in Nederland helaas geen ideale situatie biedt voor een echte boom, besloot ik op zoek te gaan naar goede, stijlvolle alternatieven. Omdat ik de kunstbomen die ik zag niet mooi (genoeg) vond, en ik het leuk vind om creatief en praktisch bezig te zijn, ben ik zelf aan de slag gegaan met het maken van een eigen interieurboom (in eerste instantie dus puur voor mijzelf).

In de stiekeme hoop dat anderen ook enthousiast zouden worden van mijn bomen, richtte ik vervolgens Boommade op. Met Boommade wil ik zoveel mogelijk mensen ook binnen laten genieten van het vrije en rustgevende gevoel dat de natuur ons kan geven! En met een stijlvolle, natuurgetrouwe boom in huis moet dat volgens mij wel lukken.

Langskomen

Een keer langskomen om de Boommades in het echt te bewonderen in de Boommade werkplaats te Rotterdam? Maak een afspraak via dit formulier. Dan stuur ik je het adres van mijn werkplaats toe. 

0

Your Cart