Eindelijk mag ik het delen! Sinds gisteren ligt de Marie Claire (editie november 2020) in de winkels. En ik sta met interview, foto én nominatie in dit nummer!

De Smart Sustainable Sisley Award

Sinds een aantal jaar organiseren duurzaam make-up merk Sisley en de Marie Claire samen de Smart Sustainable Sisley Award. Voor deze award nomineren zij vijf ondernemers – ook wel de “Groene Pioniers” – die hun verhaal mogen delen. En ik ben een van hen, zo leuk!

Stem op jouw favoriete groene ondernemer voor de Smart Sustainable Sisley Award

Een nominatie betekent meestal dat er gewonnen kan worden. En dat is hier niet anders. 😉 Jij mag stemmen op de Groene Pionier die jij het meest inspirerend vind. Als je op mij wilt stemmen ben ik je super dankbaar! Stemmen kan hier.

Je vindt mijn volledige interview uiteraard in de Marie Claire zelf. Maar ook online kan je een en ander vinden! Zo kan je de opgenomen video pitches van de Groene Pioniers binnenkort bekijken. Ook is de uitreiking van de Award op 12 november live te volgen! Als je de Marie Claire volgt op Instagram wordt je daarvan op de hoogte gehouden.

De dag van de fotoshoot

Misschien is het leuk om wat meer te vertellen over de dag dat ik mij mocht melden bij de Marie Claire en Sisley. Dit was begin september. Vanwege corona kreeg ik een shift toegedeeld. Ik mocht mij aan het begin van de middag melden bij het mooie Jakarta Hotel. Fijn, in Amsterdam (waar ik ook woon)!

Ik wist dat ik ter plaatse opgemaakt en kleren toegewezen zou krijgen. Het was dus puur natuur de fiets op. Ik had er zo veel zin in! Eenmaal aangekomen kreeg ik een jurk, jasje en hakken aan. Mijn haar werd gedaan en – uiteraard – de Sisley make-up.

Ik heb denk ik nog nooit zo veel make-up opgehad, maar ik vond het heerlijk. Je staat niet elke dag in de Marie Claire, toch? Weer eens wat anders dan in m’n kloffie bomen en beton maken in een garage. Op Instagram heb ik een kort filmpje geplaatst van mijn metamorfose.

Van te voren had ik te horen gekregen om een korte pitch voor te bereiden. Dit ging gelukkig redelijk soepel. Daarna mocht ik op de foto. Ik voelde me een soort BN’er: ik liep met een enorme jurk op een loopbrug in het Jakarta hotel, omringd met lampen en een fotograaf. Toen we het plaatje hadden, konden de kleren weer op het rek en ging ik – volledig in de make-up – weer vrolijk naar huis. Oh, en het interview had ik van te voren al telefonisch gehad.

Ik ben super blij met mijn nominatie en mijn interview in de Marie Claire. Wat een feest, heel bijzonder om mee te mogen maken! Zonder jullie support en bestellingen had ik het nooit ‘zo ver’ geschopt. Dank jullie wel!!

Als je tot hier hebt gelezen, vergeet je dan niet te stemmen?

Liefs, Sophie

interview Sophie Deckers Boommade Marie Claire
0

Je winkelwagen