Afgelopen maand ben ik twee keer geïnterviewd. Door Masha van Doemaarnatuurlijk en door Geertje van Meant to be travels. Omdat ik deze interviews niet kwijt wil raken in het world wide web, zet ik ze voorgoed hier vast! 😉 Benieuwd naar het interview en de duurzaam ondernemen podcast? Ik deel ze hieronder.

duurzaam ondernemen podcast

Update: inmiddels ben ik ook geïnterviewd door Femke Pluijm. Zij begon begin 2021 een podcast over duurzaam ondernemen, genaamd Podcast Wandelingen. Tijdens een wandeling in de natuur interviewt duurzame ondernemers. Je leest er hier meer over.

Youtube/podcast interview met Masha van Doemaarnatuurlijk

17 juni 2020 stond omsingeld in mijn agenda: “PODCAST”. Ik vond het best spannend. Ik ken(de) Masha niet, maar het gesprek liep wel redelijk soepel, dus dat was fijn! Na 10 minuten op de praatstoel zat het gesprek er al weer op!

Bij het terugluisteren hoor ik mijzelf natuurlijk allemaal verschrikkelijke stopwoordjes zeggen en op een bepaalde manier praten, wat best vervelend is om te horen… haha. Maar hopelijk heb jij daar minder last van bij het luisteren.

De rode draad van de podcasts van Doemaarnatuurlijk is dat het een duurzame podcast is: duurzaamheid is de verbindende factor. Maar Masha vroeg ook veel naar mij en het ondernemerschap.

Je vindt de podcast – als youtube filmpje – hier. Het interview is ook uitgetypt door Masha. Het geschreven interview lees je hier. Dank voor het leuke interview, Masha!

IGTV interview met Geertje van Meant to be travels

Precies een week na de podcast, had ik een live (!) interview met Geertje van Meant to be travels op Instagram. Geertje en ik kennen elkaar van een coaching programma waar wij beiden aan deelnamen. Geertje is een hele bijzondere vrouw en praten met haar is altijd een feestje!

Het hele “live”- gebeuren, is best wennen. Je ziet precies wie kijken en mensen kunnen emoticons naar je sturen. Dus ik moest mij best focussen. Desalniettemin was het een heel mooi en open gesprek met Geertje! Dit gesprek duurde wat langer. Je kan maar liefst 40 minuten naar ons luisteren.

Je vindt dit interview door te gaan naar de Instagram van Geertje. Als je klikt op het IGTV logo, kom je onze video vanzelf tegen.

Veel luister/lees plezier! Liefs, Sophie | TreeEO Boommade

0

Je winkelwagen