SHOP

Een boom kopen voor in huis of voor op kantoor? Dat kan hier! De Boommade shop bestaat uit vier standaard categorieën. Namelijk: (1) de grote Boommades, (2) de midi Boommades, (3) de mini Boommades en (4) de losse siertakken. 

Boom kopen: handig om te weten 

Naast hetgeen verkrijgbaar is in de shop, is nog veel meer mogelijk. Bovendien worden alle kunstbomen handgemaakt. Bekijk voor een totaaloverzicht van alle grote en midi Boommades vooral het lookbook op de homepagina.  Mocht er niet iets uit de shop voor jou bijzitten, kan je vrijblijvend een e-mail sturen met je wensen. Boommade werkt vooral op bestelling en luistert graag naar de specifieke wensen van de klant. Door je wensen door te geven heb jij wellicht straks ook die perfecte, onderhoudsvrije, unieke “homemade” kunstboom in huis of op kantoor! Er is veel mogelijk, dus schroom niet om contact op te nemen.

Prijs

Bij Boommade is voor elke prijscategorie iets moois te vinden. Globaal rekent Boommade de volgende prijzen voor haar producten: losse siertakken: € 21,95; mini bomen: tussen de € 35 en € 75, midi bomen (1m – 1.30m): tussen de € 200 en € 260 (afhankelijk van de grootte, volheid en soort boom), grote bomen: gemiddelde prijs € 390 (ook afhankelijk van de grootte, volheid en soort boom).

Boom kopen = boom planten  

Voor elk product dat Boommade verkoopt – groot of klein – laat zij een boom planten (via de NGO OneeTreePlanted). Indien jij een voorkeur hebt voor een specifiek land of werelddeel waar Boommade een boom namens jou mag planten, kan dit worden aangeven bij de bestelling. Zo maken wij samen niet alleen jouw huis of kantoor mooier, maar ook de wereld!

boom kopen kunstboom in huis bloesemboom in huis olijfboom in huis interieurboom boom voor binnen kunstboom mooie kwalitiet duurzame boom duurzame kunstboom kunstboom kopen voor in huis
Plant project van One tree planted, Haiti 2018

Veel shopplezier!

0

Your Cart