PERS

Zowel de duurzame kunstbomen van Boommade, als het verhaal van Sophie Deckers, de oprichter van Boommade, worden opgepikt door media.

boommade duurzame kunstboom interieurboom boommade ficus lyrata kunst vijgenboom kunst boompje blog

Online

Een half jaar na het ontstaan van Boommade is Sophie uitgebreid geïnterviewd door Annelien Schuldink van Ivy Loise. In dit interview komt onder meer de carrièreswitch aan bod die Sophie maakte (“Van advocaat naar takkewijf“), hoe zij op het idee kwam om Boommade op te richten en hoe zij het ondernemerschap ervaart. 

Inmiddels zijn over Boommade meerdere blogs geschreven. Boommade verwijst graag naar de blogs van Instarieur, Kleinbedrijfje, SQIQ en Vegan Food Amsterdam.

Krant & TV

Boommade is gespot in de krant en op televisie. Namelijk in de Telegraaf (december 2018), in het huis van Melissa Kant en bij Eigen Huis en Tuin, in het huis van Manieke Versluis (aflevering 27, 2 maart 2019).

Samenwerken

Boommade werkt regelmatig samen met (interieur) influencers en andere duurzame start-ups/bedrijven. Samenwerken kan twee kanten op werken. Influencers en bloggers kunnen Boommade promoten. Maar Boommade kan hetzelfde voor jou(w bedrijf) doen. Inmiddels heeft Boommade een duurzame blog én een trouwe en echte achterban aan volgers (+4500) op Instagram. Boommade deelt graag duurzame en leuke (interieur)tips op haar kanalen. Denk jij dat Boommade iets voor jouw bedrijf kan betekenen? En dat jouw achterban interesse zou hebben in de duurzame kunstbomen van Boommade? Dan kunnen wij elkaar vast verder helpen!

Crowdfunding(cursus) & ShowUp

In de zomer van 2019 liep een crowdfunding voor Boommade. Deze crowdfundingscampagne is succesvol afgerond. Het doel van de crowdfunding was tweeledig. Het opgehaalde geld is (1) gebruikt om Boommade op de kaart te zetten en (2) om zo veel mogelijk bomen te planten. Dankzij de crowdfunding stond Boommade met eigen stand op de Show Up woonbeurs afgelopen september. Op deze beurs liet Boommade haar bomen voor het eerst aan het grote publiek zien. Ook was een Boommade te bewonderen bij de TrendStand van Buro Jantrendman. Van het overige deel van het opgehaalde geld heeft Boommade 364 bomen laten planten. Brazilië is er 242 bomen rijker op geworden, en Ethiopië 122. 

Na de succesvolle crowdfunding, heeft Sophie – op aanvraag – een online cursus gemaakt over hóe je een succesvolle crowdfunding opzet. Deze cursus is beschikbaar via Women Entrepreneur College: een platform voor ondernemende vrouwen. De cursus is verkrijgbaar voor 83 euro. Na de cursus kan je zelf aan de slag met je eigen crowdfunding!

Boommade wordt gepitcht door Sophie voor publiek en jury. Boommade wint daarbij de juryprijs (250 euro) en ontvangt de tweede prijs van het publiek: 

0

Your Cart