WERKWIJZE

Shop een reeds gemaakte boom voor binnen of stel jouw interieurboom zelf samen. Boommade werkt vooral op aanvraag en bestelling. Geef daarom jouw specifieke wensen voor jouw perfecte kunstboom of plant door. Omdat alle bomen handgemaakt worden, kan Boommade jouw ideale interieurboom op maat maken. Hierdoor zijn alle bomen van Boommade uniek en past er altijd een boom perfect in jouw interieur. 

Hoe werkt het?

Vóór het ontwerpen van jouw ideale boom voor binnen, is het is altijd mogelijk om samen de specifieke ruimte te bekijken. Aan de hand van de (indeling van de) ruimte, het gewenste sfeertje en de rest van het interieur kan besproken worden voor soort (en hoe veel) interieurbomen mooi zouden staan. Foto’s van de ruimte sturen mag natuurlijk ook. 

Zodra de wensen voor jouw boom duidelijk zijn, stuurt Boommade je foto’s van verschillende stammen toe. Uit deze stammen kies jij de stam die jouw voorkeur heeft. Vervolgens gaat Boommade aan de slag. Gedurende het maak-proces wordt je op de hoogte gehouden van de vorderingen van jouw interieurboom. Hierdoor is tussentijdse sturing altijd mogelijk en weet je precies hoe jouw Boommade er uit komt te zien!  Het is natuurlijk ook mogelijk om het maak- en ontwerpproces volledig uit handen te geven. In beide gevallen betaal je pas als jouw “homemade” boom helemaal naar wens is.

Neem vooral vrijblijvend contact op bij specifieke wensen en/of vragen. Er is meer mogelijk dan je denkt! 

Bomen inspiratie

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie voor jouw perfecte boom voor binnen? Volg Boommade dan op Instagram. Daar verschijnen als eerst de meest recente Boommades. Ook organiseert Boommade via haar sociaal media kanalen meer dan eens leuke winacties onder haar volgers.

0

Your Cart