WERKWIJZE

Shop een reeds gemaakte boom voor binnen of laat jouw ideale interieurboom op maat maken.

boom voor binnen kunstboom in huis sierboom boom voor binnen interieurboom groene boom in huis interieurboom boom voor binnen bloesemboom neppe olijfboom onderhoudsvrij duurzame kunstbomen bomen voor in huis en binnen magnoliaboom magnoliabomen kunsttakken boommade

Wat is een Boommade?

Boommade staat voor homemade interieurboom. Een Boommade bestaat uit een echte, gedroogde, stam waar kunsttakken met kunstbladeren (en bloemen) in zijn bevestigd. De stam van een Boommade staat in een betonnen voet. Dit geeft de boom een stoere en moderne look. Door de combinatie van de echte stam met hoge kwaliteit kunstbladeren is een Boommade amper van een echte boom te onderscheiden. Omdat Boommade duurzaam wil opereren, gebruikt Boommade stammen van omgevallen bomen uit Nederlandse bossen of parken. Die stammen hebben geen wortels meer. Een Boommade groeit dus niet en heeft geen onderhoud nodig. De stammen worden behandeld tegen eventueel ongedierte.

Hoe kom ik aan een Boommade?

De meeste mini en midi Boommades zijn rechtstreeks te bestellen via de shop. Voor wat betreft de grote Boommades, werkt Boommade vooral op aanvraag. Jij kan dus, geheel naar eigen smaak, jouw eigen Boommade (laten) maken. Laat je inspireren door (kunst)bomen, gemaakte Boommades (zie het lookbook op de homepagina of bekijk de Instagram van Boommade), de desbetreffende ruimte of eigen verbeelding. Omdat alle Boommades met de hand gemaakt worden, is elke Boommade uniek en past er altijd een in jouw interieur.

Nadat jij je hebt laten inspireren, geef je jouw voorkeuren en wensen door aan Boommade. Het is ook mogelijk om samen met Boommade het lookbook te bekijken (dit kan zowel telefonisch als face to face) en/of samen de specifieke ruimte te bekijken. Aan de hand van de indeling van de ruimte, het gewenste sfeertje en de rest van het interieur kan besproken worden voor soort (en hoe veel) interieurbomen mooi zouden staan. Foto’s van de ruimte sturen kan ook. 

Zodra de wensen voor jouw boom voor binnen duidelijk zijn, gaat Boommade voor je aan de slag. Indien gewenst stuurt Boommade je foto’s van verschillende stammenopties toe. Gedurende het maak-proces word je op de hoogte gehouden van de vorderingen van jouw Boommade. Hierdoor is tussentijdse sturing altijd mogelijk en weet je precies hoe jouw Boommade er uit komt te zien!  Het is ook mogelijk om het maak- en ontwerpproces volledig uit handen te geven. In beide gevallen betaal je pas als jouw boom helemaal naar wens is.

Neem vooral vrijblijvend contact op bij (aan)vragen. Er is meer mogelijk dan je denkt. Je bent ook welkom in de Boommade werkplaats te Rotterdam. Bij interesse stuurt Boommade je het adres toe.

Bezorging van jouw Boommade

Bezorging van een grote Boommade binnen de Randstad is €35. Voor de bezorging van een midi boom binnen de Randstad rekent Boommade €30. Buiten de Randstad worden de extra benzinekosten gerekend (€0,19 per km). Bezorging in België is mogelijk. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf je Boommade op te halen in Rotterdam (en in enkele gevallen in Amsterdam). 

Meer bomen inspiratie

Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw perfecte boom voor binnen? Volg Boommade dan op Instagram. Boommade organiseert via haar sociaal media kanalen ook vaak leuke winacties onder haar volgers!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for boommade.nl is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

0

Your Cart