WERKWIJZE

Shop een reeds gemaakte boom voor binnen of stel jouw interieurboom zelf samen. Boommade werkt vooral op aanvraag en bestelling. Geef daarom jouw specifieke wensen voor jouw perfecte kunstboom of plant door. Omdat alle bomen handgemaakt worden, kan Boommade jouw ideale interieurboom op maat maken. Hierdoor zijn alle Boommades uniek en past er altijd een in jouw interieur. 

boom voor binnen kunstboom in huis sierboom boom voor binnen interieurboom groene boom in huis interieurboom boom voor binnen bloesemboom neppe olijfboom onderhoudsvrij duurzame kunstbomen bomen voor in huis en binnen magnoliaboom magnoliabomen kunsttakken boommade

Hoe werkt het?

Interesse in een grote(re) Boommade? Vóór het ontwerpen van jouw ideale grote boom voor binnen, is het handig als jij al (ongeveer) weet wat je mooi vindt. Hier kom je eenvoudig achter, door het lookbook van Boommade te bekijken (zie de homepage). In het lookbook staan veel verschillende Boommades. Je hebt vast een paar favorieten. Geef vervolgens door welke Boommades, of aspecten van de Boommades, jouw voorkeur hebben. Het mag natuurlijk ook een combinatie van verschillende Boommades zijn óf een geheel andere (kunst)boom!

Het is ook mogelijk om samen het lookbook te bekijken en/of samen de specifieke ruimte te bekijken. Aan de hand van de indeling van de ruimte, het gewenste sfeertje en de rest van het interieur kan besproken worden voor soort (en hoe veel) interieurbomen mooi zouden staan. Foto’s van de ruimte sturen kan ook. 

Zodra de wensen voor jouw boom voor binnen duidelijk zijn, gaat Boommade voor je aan de slag. Indien gewenst stuurt Boommade je foto’s van verschillende stammenopties toe. Gedurende het maak-proces word je op de hoogte gehouden van de vorderingen van jouw Boommade. Hierdoor is tussentijdse sturing altijd mogelijk en weet je precies hoe jouw Boommade er uit komt te zien!  Het is natuurlijk ook mogelijk om het maak- en ontwerpproces volledig uit handen te geven. In beide gevallen betaal je pas als jouw boom helemaal naar wens is.

Neem vooral vrijblijvend contact op bij specifieke wensen en/of vragen. Er is meer mogelijk dan je denkt. Je bent ook welkom in de Boommade werkplaats te Rotterdam.

Bomen inspiratie

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie voor jouw perfecte boom voor binnen? Volg Boommade dan op Instagram. Daar verschijnen als eerst de meest recente Boommades. Ook organiseert Boommade via haar sociaal media kanalen meer dan eens leuke winacties onder haar volgers.

boom voor binnen

0

Your Cart